Nike Flyfree schittert in etalage Optiek Bril&Imago

De Nike Flyfree-collectie, voor het eerst uitgebracht in september 2023, biedt hoogwaardige sportzonnebrillen met Nike Max Pro-lenzen, ontworpen om te presteren onder alle omstandigheden. Nike’s Flyfree won de Silmo d’Or award op 30 september 2023 in de categorie sport tijdens SILMO in Parijs. Optiek Bril&Imago in Oudenaarde heeft een opvallende etalage ingericht om deze collectie extra in de schijnwerpers te zetten.

 

Etalage Optiek Bril&Imago in Oudenaarde

 

Met het gepatenteerde Nike Mount verwisselbare lenssysteem kan er worden overgeschakeld naar de tint die het beste past bij de omgeving, met een intuïtief flip-, mount- en lock-systeem voor snelle aanpasbaarheid. Of de drager nu aan het mountainbiken is op een donker pad of hardloopt op een zonnige dag, er is een lens die helpt moeiteloos aan te passen aan elke omgeving. De aanpasbare pootuiteinden en neuskussentjes zijn omwikkeld met siliconen voor extra tractie en kunnen gemakkelijk worden gebogen voor een comfortabele pasvorm. Als de activiteit intensiveert, zorgen de luchtige, geventileerde kanalen bij de slapen, scharnieren en bovenrand ervoor dat de glazen niet beslaan.

 

Nike Flyfree Soar

De nieuwste release in de franchise is de Nike Flyfree Soar. Uitgerust met Nike Mount-technologie, is de Flyfree Soar gemaakt met een verwisselbare lens uit één stuk in low-light, road tint, transparant, grijs met spiegeltint opties en bruin met infrarood spiegel om de warmte weg te houden.

 

 

MEER INFORMATIE

www.marchon.com/news/brands-m-z/nike-vision-introduces-nike-flyfree