Ray-Ban luidt nieuw tijdperk in met collectie Ray-Ban Pulse

Ray-Ban kondigt nieuwe monturen in de nieuwe Ray-Ban Pulse-collectie aan. De campagne is gefotografeerd door fotograaf en filmmaker Tyrell Hampton. Levendig, origineel en volledig uniseks, speelt elk nieuw model met de tegenstelling tussen oud en nieuw, gedurfd en klassiek, innovatie en nostalgie. De Ray-Ban pulse-collectie is gemaakt van bio-based materialen. De nieuwe monturen hebben delicate randloze ontwerpen, speelse vormen en kleurrijke lenzen. 

 

XAN SUN 0RB4431

De Xan is een levendige vizierbril die de ogen beschermt, gedefinieerd door subtiele curves aan de hoge punten en dikke, taps toelopende veren. Het sportieve montuur wordt versterkt door energieke kleurencombinaties van groen, lila, kobaltblauw of zwart, compleet met bio-nylon lenzen.

 

ZENA SUN 0RB4430 & OPTICAL RX7330

Zena is een geometrisch frame, geaccentueerd door dikke, taps toelopende veren en delicate puntjes. Gemaakt van bio-nylon, komen de zonnebrillen in koraal, lila, zwart of wit, met een keuze uit grijze of bio-nylon lenzen. Ook aangeboden als een oversized optisch montuur, is Zena beschikbaar in zwart, donker Havana, lila of fris groen met glazen op sterkte.

 

EMY SUN 0RB3741 & OPTICAL RX6541

De Emy is een rechthoekig montuur. De sterke, rechte wenkbrauwlijn zet een laag profiel uit – een perfect contrast met de levendige violette, roze of blauwe tinten gemaakt van bio-nylon, met opties voor donkere grijze of polariserende lenzen. Ook aangeboden als montuur  in zwart, zilver, goud of roségoud.

 

ANH SUN 0RB3731

Anh is allesbehalve basic met zijn randloze frames en heldere, in-het-oog-springende lenzen. Heldere bio-nylon lenzen eren een Y2K poppalet, beschikbaar in een keuze uit fris lila, groen, kers of klassiek zwart, compleet met dunne metalen veren.

 

XIME SUN 0RB3730

Xime is een onregelmatige vlindervormige bril met scherpe hoeken, voorzien van ultra-strakke metalen veren in gouden of grijze tinten. Ook voorzien van bio-nylon lenzen in een pastelpalet van fris lila, groen, kers of klassiek zwart.

 

IZAZ SUN 0RB4432

De Izaz wordt gekenmerkt door laaghangende curves. Het naadloze silhouet bestaat uit een slanke, rechte wenkbrauwlijn, met elektrische tinten van frames gemaakt van bio-nylon. Met een retro sport luxe palet, is Izaz beschikbaar in groen, lila, kobaltblauw of zwart, met toon-op-toon bio-nylon lenzen.

 

KAT SUN 0RB4427 & OPTICAL RX7327

Met een ultrabreed silhouet en dikke, taps toelopende veren leunt Kat in de stijl van de jaren ’60 met delicate puntjes. Gedurfde kleuren barsten uit bio-nylon frames, beschikbaar als zonnebril in lila, koraal, zwart of wit, of als opvallende optische bril in zwart, donker Havana, lila of fris groen.

 

TERU SUN 0RB4425

Teru is strak met een overdreven, rechthoekig frame voorzien van dikke, taps toelopende veren. Beschikbaar in lila, fris groen, kobaltblauw of zwart, compleet met toon-op-toon lenzen.

 

YEVI SUN 0RB3728 & OPTICAL RX6528

Een ode aan de late jaren ’90 met Yevi, de dunne metalen frames hebben een smalle hexagonale vorm die de esthetiek in een nieuwe richting stuurt. Mat zilver, goud en grijs brengen een klassieke touch aan festival-ready shades, met bio-nylon lenzen in speelse pasteltinten, donkergrijs, of als polariserende optie. Ook beschikbaar als montuur, komt Yevi in zwart, zilver, goud of roségoud met bijpassende veren.

 

VOOR MEER INFO: www.essilorluxottica.com