SILMO d’Or winnaar: Nike Flyfree

De Nike Flyfree van Marchon Eyewear heeft dit jaar een SILMO d’Or Award gewonnen. Nike Flyfree werd in Parijs geëerd en nam de prijs voor de sport-categorie mee naar huis voor de nieuwste performance zonnebril.

De Nike Flyfree zonnebril biedt verwisselbare lensopties die stevig in het montuur vastklikken zodat u moeiteloos kunt aanpassen aan iedere omgeving. De verstelbare pootuiteinden en neuskussentjes zijn omwikkeld met siliconen voor extra grip en kunnen gemakkelijk worden gebogen zodat u een comfortabele pasvorm krijgt. De geventileerde kanalen bij de slapen, scharnieren en bovenbalk zorgen voor een mistvrij zicht.

Nike Flyfree wordt aangeboden in vijf kleurstellingen, verkocht met alternatieve lensopties die de drager snel kan verwisselen voor elke lichtsituatie, dag of nacht, waaronder helder (ter ondersteuning van lenzen op sterkte), gespiegeld, gepolariseerd, getint en getint bij weinig licht. De lenzen zijn ontworpen met Nike Max Pro Optics en hebben antireflecterende, hydrofobe en oleofobe coatings zodat u beter kunt zien.

 

 

MEER INFORMATIE

Maak een afspraak met uw vertegenwoordiger om de Nike Flyfree collectie te ontdekken.

www.nike.com

Tags: , ,