Openstaande vacature? Plaats ‘m op Eyeline!

Op eyeline-magazine.be ben je verzekerd van het grootste bereik voor werkgevers in de optiekbranche, specialistische oogzorg, leveranciers/producenten en verwante organisaties.

 

Ben je dus op zoek naar versterking van het team, vervanging van een vertrekkend collega of heb je ruimte voor nieuw talent? Vele bedrijven gingen je voor door een vacature(s) via Eyeline uit te zetten.

 

Maak je vacature zichtbaar bij ruim 2.050 Eyeline-nieuwsbriefabonnees, waaronder opticiens, optometristen, contactlensspecialistenspecialisten en net afgestudeerde optiekstudenten die op zoek zijn naar een leuke baan!


Vacature 8 weken online vanaf 249 euro

De vacatures plaatsen wij minimaal 8 weken online, waardoor je gegarandeerd de juiste exposure hebt om de ideale kandidaat te vinden. Voor deze diensten hanteren wij de volgende, minimale kosten:

 

  • Plaatsing 8 weken op www.eyeline-magazine.be en eenmalig in onze 2-wekelijkse Eyeline nieuwsbrief: € 249

Inclusief een 1/2 pagina vacature advertentie

  • Eyeline Magazine VL: € 795
  • Eyeline Magazine VL & W: € 1.450

 

Tip van Eyeline: Plaats de vacature (ook) in Eyeline Magazine

Plaats je vacature in één van de 6 edities van Eyeline Magazine: € 795 voor een 1/2 pagina. Bij dit bedrag is een plaatsing in onze nieuwsbrief inbegrepen. Sommige opticiens willen echt maatwerk en kopen meer ruimte bij ons in. Mocht u een maatwerk oplossing zoeken, neem dan contact op. We denken graag met u mee.

  • Eyeline Magazine VL: € 795
  • Eyeline Magazine VL & W: € 1.450

Aanleveren
Schrijf de online vacaturetekst vlot en bondig en denk vooral na over een pakkende kopregel. De lezer, je toekomstige medewerker, moet getriggerd worden om verder te lezen en te reageren. Natuurlijk kan Eyeline daar indien gewenst, tegen een kleine meerprijs, over meedenken.

 

Voor meer informatie neem contact op

webredactie@ltmedia.nl