Evil Eye officiële sponsor van de Belgian Beach Tour Masters in Brussel

Afgelopen weekend (4 t/m 6 augustus) vonden de Beach Tour Masters plaats op het Brusselse Muntplein. De grootste beachvolleytalenten van België namen het tegen elkaar op in het zand, waarbij het speelveld was aangekleed met beachflags, LED-schermen en consumentenbrochures van Evil Eye. Daarnaast droegen alle scheidsrechters tijdens het toernooi Evil Eye-monturen en kregen podiumplaats 1, 2 en 3 Evil Eyes Roadsense-montuur gesponsord, dé sportbril voor sportieve sportprestaties.

 

Zelfs de regen mocht de pret niet drukken; het was een onvergetelijk toernooi. De Evil Eye-atleten eindigden allen op een mooie podiumplaats. Zo was de eindoverwinning bij de mannen voor Martijn Colson en Dennis Deroey, en de tweede plaats was voor Christophe Witvrouwen en Joppe Van Langendonck. Ook bij de vrouwen werd Evil Eye goed vertegenwoordigd. Daar behaalden Youna Coens en Jade Van Deun de derde plaats. Team Eyeline feliciteert alle sporters met hun deelname en de kampioenen met deze prachtige prestaties!

 

 

Evil Eyes Roadsense montuur

Het Roadsense montuur beschermt de ogen perfect tegen storende invloeden van buitenaf, zodat atleten alleen nog zien wat écht telt: hun sport. Dankzij de doorlopende cilindrische glazen is het sportieve design van de Roadsense bovendien heel trendy. Het montuur schermt het gezichtsveld van de sporter af en voorkomt zo elke vorm van afleiding. Dankzij de Vision Advantage PC- lensfilters worden de ogen uitstekend beschermd tegen vuil, regen, wind en insecten. Het extreem duurzame polycarbonaatfilter biedt daarnaast 100% bescherming tegen uv A-, uv B- en uv C-stralen (uv 400).

 

 

Ultralicht comfort op maat

Dankzij een scala aan afstelmogelijkheden passen atleten de Roadsense met gemak aan de vorm van hun hoofd aan. Zo hebben ze onder andere keuze uit twee verschillende maten, een neusbrug met twee standen, in drie stappen verstelbare brillenarmen en een speciale Traction Grip-structuur aan het uiteinde van de beentjes. Dit alles garandeert de best mogelijke, veilige grip. Omdat de Roadsense bovendien uitzonderlijk licht is, ervaart de drager weergaloos comfort. Dat lage gewicht is onder meer te danken aan het montuur in PPX®, een materiaal dat Evil Eye speciaal voor zijn sportbrillen ontwikkelde. Desondanks voelt de bril toch buitengewoon robuust en flexibel aan. Zo zakt hij niet af, zijn er geen drukpunten en sluit hij veilig aan tijdens het sporten.

De Roadsense is verkrijgbaar in twee maten en zes trendy kleurencombinaties, bijvoorbeeld een mat, wit montuur met een LSTR Active Blue Mirror Shield. De sportbrillen zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde sportwinkels en opticiens voor een prijs vanaf € 209.

 

MEER INFORMATIE

www.evileye.com

 

FOTOGRAFIE: Pim Waslander (pimspictures).