In vuur en vlam met de BLAZE Series van Julbo

Julbo is weer terug met een gloednieuwe capsule voor deze zomer: de BLAZE Series. Julbo’s meest iconische brillen, de FURY, DENSITY en FREQUENCY zijn nu verkrijgbaar in een opvallend palet van nieuwe kleuren.

 

Elk montuur in de BLAZE-capsule is zorgvuldig vervaardigd om het ongeëvenaarde zicht, de bescherming en de onberispelijke pasvorm te bieden, die we van Julbo gewend zijn. Aan alle avonturen onder de zon is gedacht. Of je voeten nu op de pedalen staan of in je hardloopschoenen!

 

De blauwe en rode mix roept de kracht, energie en passie op die Julbo’s toewijding aan sport en atleten belichaamt, volledig in lijn dus met Julbo’s grenzeloze outdoor energie. De BLAZE-collectie ziet er niet alleen geweldig uit, maar profiteert ook van de gloednieuwe Julbo SPECTRON HD 3 lens. Deze high-definition categorie 3 lens is ontworpen in samenwerking met Julbo’s atleten en biedt ongeëvenaarde zonbescherming en uitzonderlijk visueel comfort voor de langste, meest veeleisende sportavonturen.

 

De Blaze Series wordt gedragen door de beste atleten op de meest uitdagende trails, eindeloze wegen en ruw terrein. Zo belichaamt de BLAZE-collectie Julbo’s brandende passie voor sport en de niet-aflatende toewijding aan diegenen die hun grenzen opzoeken en verleggen.

Met BLAZE verlicht je de weg en trails en elk pad ertussenin

VOOR MEER INFO: Paul Galle, paul@julbo.ch, +32 (0)476212448

Tags: