DEGree, de nieuwe flagshipstore van Design Eyewear Group

Design Eyewear Group opent vol enthousiasme hun allereerste flagshipstore vlakbij hun kantoor in Parijs. Die zal dienen als een plek om hun klanten te ontmoeten en hen een unieke merkervaring te bieden. Een uitnodiging om het meeslepende universum van de negen iconische merken van de groep (FACE A FACE, PRODESIGN, WOOW en meer) te ontdekken. DEGree verwelkomt klanten in het hart van Parijs, een bruisende hoofdstad die altijd vol inspiratie zit, vooral op het gebied van zonnetrends.

 

In de winkel is er een showroomruimte die is gewijd aan opticiens die de verschillende collecties willen ontdekken of hun kennis van de merken willen verdiepen.

 

 

CEO Lars Flyvhom toonde zijn enthousiasme voor deze mijlpaal en zei:

“We hebben lang gezocht naar een ruimte waar we ons nieuwe Parijse verkoop- en ontwerpkantoor konden combineren met onze eerste flagshipstore. We zijn erg enthousiast over de mogelijkheid dat consumenten en klanten zich onderdompelen in de essentie van onze merken in één fysieke omgeving. Bovendien kijken we ernaar uit om klanten uit te nodigen voor evenementen, vergaderingen en presentaties in zo’n prachtige omgeving”.

 

Adresgegevens

DEGree 4 rue Pernelle 75004 Paris

T: +33 1 73 02 31 70

E: store.paris@designeyeweargroup.com

www.designeyeweargroup.com