WOOW-hoo: Let’s funk!

Tijd voor een feestje! Ga er even tussenuit en feest mee met het te gekke Franse merk. Na de herdenking van ons 10-jarig bestaan vorig jaar vieren we nu creativiteit meer dan ooit! We willen gewoon dat je voor de gelegenheid een beetje zorgeloos en casual bent – een dosis positiviteit in deze turbulente wereld! Ga de dansvloer op met een ultragroovy collectie boordevol goede vibes.

SUPER SOUL met een vorm die doet denken aan een jazzy silhouet of SUPER HIP HOP in hippe vormen en shockerende kleuren… Met deze nieuwe zonnebrilontwerpen ga je in stijl de grond in, in een wervelwind van heerlijk retro positiviteit!

Deze zonnebrillen zijn verkrijgbaar in een palet vol knallende kleuren en varianten met de ritmische elektrische energie die doet denken aan die echt stijlvolle tijden.

Geniet van de rit, durf te stralen en droom groots. Maak van elke dag een feestje met WOOW!

SUPER DANCER
“Word de kapitein van de avond met SUPER DANCER”

Neem het heft in handen en neem de leiding met SUPER DANCER! Deze mannelijke zonnebril vindt de taal van serieuze brillen opnieuw uit met speelsheid. Wil je de pilotenstijl eens flink door elkaar schudden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het perfect gekalibreerde en offbeat concept om te dansen!

 

SUPER DISCO
“Schitter en onthul je glans met de SUPER DISCO”

Klaar om alle grenzen te verleggen (inclusief die van jezelf)? Nou, dan heb je geluk, want de SUPER DISCO heeft alles wat je nodig hebt: oogverblindend, kostbaar en (licht) psychedelisch, dit gefacetteerde model dat op een discobal lijkt, belooft om je hoofd vrolijk te laten draaien. Geboren uit een groovy fusie tussen de hippiegeest van Woodstock en de bloemenhype van Coachella; wedden dat je er geen afscheid van wilt nemen?

 

SUPER HIP HOP

Wapperend haar, lichtvoetig, een iconische stijl met een vleugje jaren 80: met SUPER HIP HOP kan alles! Het montuur van deze supercoole zonnebril is een mix van hippe vormen en hopkleuren, waardoor kunstzinnige vormen worden gecombineerd met een kleurverloop als hoogtepunten. Of breng je alledaagse stijl tot leven op het meeslepende ritme van dit straatmuziekgenre!

 

SUPER SOUL
“Laat je aura schitteren met SUPER SOUL”

Laat je meeslepen door de krachtige en levendige rondingen van SUPER SOUL! Als eerbetoon aan de grote namen van de jazz creëren deze zonnebrillen, geïnspireerd op de vocale expressie van de gospel, een heel speciaal aura: spelend met transparantie, volume en kleur – deze brillen hebben een artistieke ziel en weergalmen met het ritme van je dagen (en nachten!).