Paul Hamers, Dave Montauban, Vincent Molkenboer, Michel Spackler, Mario Pico, Mark Krahmer, Dave Block, Bart Jan Kleij en Hugo Lens in gesprek over Watersurface van Alcon

Watersurface van Alcon

Team Alcon ging onlangs in gesprek met een aantal klanten over de TOTAL30™ for Astigmatism. Deze contactlens is eind januari gelanceerd en daarmee de meest recente uitbreiding van de Alcon-familie in de watersurface-categorie. Volgens Alcon is dit dé nieuwe lenscategorie. 

 

“De nieuwe torische TOTAL30™ is bij ons met open armen ontvangen. Een zeer stabiele en stevige lens, toch zacht en comfortabel, prettig voelend, weinig discomfort en een lange draagduur. Kortom, deze lens zit voor veel van onze klanten in de Top 3”. Dave Montauban van Oostman Optiek is duidelijk enthousiast. Mario Pico van Van der Leeuw Optiek is blij met het grote leveringsbereik tot plus 8.00 dpt. “De torische TOTAL30™ is heel makkelijk aan te passen en over te zetten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de lens het niet doet, want hij doet het gewoon”. 

 

Watersurface en eindedagcomfort

Dave Block: “Watersurface geeft minder corneale druk, dus ook verminderde epitheelschade. Het dikke kussen van vocht, gecombineerd met hoog zuurstofdoorlatend materiaal zorgt ervoor dat je de contactlens niet in het oog voelt zitten. Toch is het aantal drop-outs onverminderd hoog. Belangrijk voor de oogzorgprofessionals is dan ook om regelmatig naar het eindedagcomfort te vragen: hoe gaat het met je contactlenzen aan het einde van de dag? Ook is het belangrijk om de techniek van de lens goed richting klant uit te leggen; als nieuwe categorie en als premium product. We hebben daarvoor ook diverse marketingmaterialen voorhanden”.

 

BEELD (van links naar rechts): Paul Hamers, Dave Montauban, Vincent Molkenboer, 
Michel Spackler, Mario Pico, Mark Krahmer, Dave Block, Bart Jan Kleij en Hugo Lens

 

VOOR MEER INFO: www.myalcon.com