Deze week op de mat: Eyeline Magazine

Het is weer zover: maandag is de nieuwste editie van Eyeline Magazine op de mat gevallen! Met heel veel plezier heeft ons team het eerste nummer van dit jaar voor u gemaakt.

We zijn inmiddels al lekker een eindje op weg in 2024. De eerste beurzen – opti en MIDO – zitten erop en de inspiratie voor een nieuw seizoen borrelt weer. Onze redactie doet daar nog een schepje bovenop met twee prachtige trendreports. We werden begin dit jaar getrakteerd op een heel bijzondere Pantone Color of the Year: ‘Peach Fuzz’. Een zachte tint tussen roze en oranje. Aaibare lichtheid noemen we dat. We zagen deze kleur veel op de beurzen en zijn benieuwd wat uw klanten er straks van terugzien bij u in de winkel!

Voor de eerste 2024-editie van dit magazine spraken we met veel ondernemers. Zo waren we op bezoek bij Optiek Kristien in Hasselt, waar wordt gewerkt met de 17 duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties en hadden we een interview met Sven Götti, de Zwitserse designer en leverancier, over het duurzaam produceren van brillen. Mooi om te zien hoe ondernemers omgaan met de ontwikkelingen op dit gebied.

We wensen u veel leesplezier!