TAVAT & MONOQOOL, back on the road!

Vision Company is verheugd Stijn Vaeyens vanaf 8 januari te mogen verwelkomen in hun team. Met meer dan 16 jaar ervaring binnen de sector zal Stijn u bezoeken en ondersteunen bij de aankoop en verkoop van de collecties MONOQOOL en TAVAT. Deze unieke collecties bieden gegarandeerd meerwaarde voor u en uw klanten.

 

TAVAT

TAVAT werd opgericht in 2010 door Ian Jéremy Baines, nadat hij negatieve veranderingen in de optiekwereld waarnam. Zelfstandige ondernemers laten merken groeien, waarna deze naar ketens verhuizen. TAVAT is een merk dat exclusief kiest voor verkoop bij zelfstandige opticiens wereldwijd. Ondertussen zet Roberta, de dochter van Jeremy, vastberaden de ingeslagen weg voort.

De monturen worden ontworpen in Noord-Californië en met de hand vervaardigd in Noord-Italië. Het is dus een ambachtelijk en kwalitatief product. De monturen worden duurzaam geproduceerd en zijn esthetisch verfijnd. Geavanceerde techniek en uitstekend vakmanschap garanderen langdurig comfort en een superieure pasvorm.

TAVAT heeft recentelijk een hele reeks nieuwe modellen uitgebracht. De bekende Soupcan- en Motus-series worden nog veelzijdiger, zowel in vorm als kleur. Zo is er bijvoorbeeld een opvallende blauwe Soupcan of een zeer stijlvolle Motus in een funky kleurcombinatie, zoals hieronder op de foto te zien is. Ben je nu al onder de indruk? Wacht maar tot je de rest van de nieuwe collectie ziet!

 

 

Monoqool

Allan en Bettina Petersen uit Denemarken hebben verschillende jaren in Japan gewoond. Met Allans achtergrond als ontwerper van Deens designmeubilair kregen ze het idee om een nieuwe, innovatieve brillencollectie op de markt te brengen. Ze keerden terug naar Denemarken en in 2013 ontstond Monoqool.

Monoqool is een superlicht 3D-geprint montuurmerk dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel draagt. Bij dit Deense kwaliteitsmontuurmerk staat het comfort van uw klant voorop, samen met een trendy uitstraling en een opvallend kleurenpalet. Velen, inclusief zelfstandige opticiens wereldwijd, houden van Monoqool vanwege de eenvoudige en zorgeloze doorverkoop.

Voor Monoqool verwachten we medio februari 8 nieuwe modellen en 2 extra kleuropties binnen de Sliders- en IQ-mini-series. Blijf op de hoogte!

 

 

MEER INFORMATIE

Heeft u vragen? Vision Company staat klaar om u te helpen:

+32 9 232 37 20 | info@vision-company.be

 

Contactgegevens Stijn

0473 21 50 87 | stijn@vision-company.be