Stijlvolle nieuwe collecties van Silhouette

Een goede bril kan de perfecte finishing touch vormen voor uw look. Of u nu genoodzaakt bent om een bril te dragen of er juist voor kiest als trendy accessoire. Silhouette introduceert twee opvallende collecties: Vivid Sky en de vernieuwde Momentum collectie. Beide collecties bevatten 10 nieuwe monturen waarin de essentie van Silhouette wordt gevangen – Tijdloos design in harmonie met de moderne tijdgeest.

 

Momentum in een nieuw jasje

Silhouette heeft met de vernieuwde Momentum collectie perfect ingespeeld op de brillentrends van dit jaar. De collectie was al bekend, maar heeft een fijne make-over gekregen waarbij de monturen worden verrijkt met nieuwe vormen van glazen die deze herfst en winter de perfecte samenkomst tussen retro, charme en futurisme vormen. Extra leuk: de trendy kleuren goud, lavendel, groenblauw en zwart zijn terug te vinden in de monturen. De randloze brillen uit de Momentum collectie leggen de aandacht op uw gezicht, voor een subtiele look.

 

 

Creativiteit naar een hoger niveau tillen

Vivid Sky is een frisse collectie gemaakt voor de stadsmens. Silhouette’s eigentijdse en moderne monturen worden verrijkt met een artistieke twist. Deze collectie moedigt creativiteit aan door haar kleurrijke en verbonden stijlen. Roland Keplinger, hoofdontwerper bij Silhouette, vertelt het geheim achter het design: “De eigentijdse vormen en levendige kleuren creëren een gedurfde look, met het weergaloze draagcomfort en uitzonderlijke lichtheid.” De lichte monturen worden gecombineerd met brede pootjes en aantrekkelijke tweekleurige afwerkingen, waardoor elke brildrager zich uniek voelt. Met vier volledig omrande brillen, zes rijke kleurvariaties en opties voor ronde, rechthoekige en vierkante monturen is er genoeg keus om de bril te vinden die ideaal bij u past.

 

 

MEER INFORMATIE

De brillen van Silhouette zijn verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens.

Momentum: vanaf €470,-

Vivid Sky: vanaf €320,-

 

www.silhouette.com