Samenwerking Robert La Roche en Christoph Rumpf

De jonge ontwerper Christoph Rumpf inspireert de modewereld met zijn weelderige creaties gemaakt van vintage stoffen. Velen beschouwen hem als de toekomst van de Oostenrijkse mode. In 2019 won hij de hoofdprijs op het 34e Internationale Festival voor Mode en Fotografie in Hyères en opende hij de Berlijnse Modeweek. Zijn weelderige creaties gemaakt van vintage stoffen stellen nieuwe normen voor duurzaamheid en wat modern design zou moeten zijn.

 

Om de grenzen tussen ‘eyewear’ en ‘couture’ te vervagen, haalde het Oostenrijkse eyewear-icoon Robert La Roche de modegenie aan boord voor een exclusieve, adembenemende samenwerking: een klassieke acetaatcollectie met zes modellen. Alle brillen zijn verkrijgbaar in vier kleuren, en van twee van deze modellen zijn slechts 100 exemplaren beschikbaar. De limited edition collectie combineert eigentijds ontwerp met tijdloos vakmanschap om een reeks brillen te creëren waar de modewereld van onder de indruk is. Met namen als ‘Storm’, ‘Hydra’ en ‘Cosmo’ alludeert de collectie op ondoordringbare kracht.

 

 

De collectie weet de aandacht te trekken door middel van massieve, geometrische vormen en zelfverzekerde weelde. Op deze manier werden expressieve eyewear-modellen gecreëerd voor stijlbewuste vrije geesten. Rumpf liet zich inspireren door verschillende persoonlijkheden, allemaal met een uitgesproken gevoel voor stijl en bekend om hun prominente eyewear. Denk aan excentrieke galeriehouders, de Britse hoofdredacteur van Vogue, Edward Enninful, Hollywood-legende Liz Taylor of acteur en mode-icoon Jeff Goldblum.

 

 

Met subtiele charme en tijdloze elegantie benadrukt de Robert La Roche + Christoph Rumpf-collectie de persoonlijkheid en geeft elk moment een vleugje iets bijzonders. Net als de kledinglijn van Rumpf valt de collectie op door weelderigheid. Vaarwel aan het tijdperk van ingetogen, eenvoudige monturen – de toekomst is groots, gedurfd en prachtig!

 

 

MEER INFORMATIE

www.robert-laroche.com