Rodenstocks irisfoto-event “Mijn ogen lijken wel een maanlandschap”

‘Because every eye is different’: de filosofie van Rodenstock die extra benadrukt wordt via de irisfoto-events die Rodenstock België met veel passie organiseert in optiekzaken doorheen het hele land. Een souvenir dat u uw hele leven lang zal bijblijven? Dat krijgt u nu bij uw opticien!

 

Dat 2023 op het vlak van irisfoto-events een druk jaar was, is een understatement. Meerdere dagen per week organiseerden opticiens een irisfoto-event in hun winkel, en dat levert vooral heel leuke reacties op van hun consumenten. Het Iris Fotoshoot-event is dan ook niet zomaar een campagne, maar een waarbij je echt de emotie raakt en iets teweegbrengt. Het is de perfecte manier om de ogen op een leuke manier onder de aandacht te brengen. De consument krijgt een mooie, maar vooral unieke foto van zijn/haar iris mee naar huis. Als opticien laat u op die manier een enorm fijne indruk na bij de klant. Of het nu een bestaande klant is of iemand die via mond-aan-mondreclame toevallig in uw winkel terechtkomt. U zal altijd ‘top-of-mind’ blijven wanneer er een bezoek aan de opticien wordt ingepland.

 

 

Ook in 2024 gaat Rodenstock België verder met de succesvolle formule van de iris-events. Rodenstock België wil dan ook elke opticien de kans geven om hun klanten een unieke ervaring te schenken en natuurlijk een fantastische irisfoto als souvenir te bemachtigen.

 

Heeft u interesse?

Klik hier: www.netigate.se/a/s.aspx?s=1190993X413785057X42038 en boek snel uw plekje voor 2024!

 

MEER INFORMATIE

Heeft u nog verdere vragen over het concept? Neem dan contact op met de marketingafdeling van Rodenstock via: marketing@rodenstock.be.

 

www.rodenstock.be

Tags: