Porsche Design | The Iconic Machined

Ontdek nu ’the making of’ van Porsche Design Iconic. Een meesterwerk dat als een beeldhouwwerk is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met behulp van geavanceerde computergestuurde technieken. Deze exclusieve Limited Edition, bestaande uit slechts 911 stuks, is gemaakt van 100% aluminium.

Het gebruik van geavanceerde computergestuurde freesmethoden garandeert niet alleen een perfecte afwerking, maar geeft ook een unieke uitstraling aan de Porsche Design Iconic. Het gebruik van hoogwaardig aluminium zorgt niet alleen voor een verfijnde look, maar ook voor duurzaamheid en lichtgewicht comfort. De beperkte oplage maakt het montuur niet alleen een symbool van stijl en elegantie, maar ook van exclusiviteit. Slechts 911 gelukkige bezitters over de hele wereld zullen het voorrecht hebben om dit bijzondere stukje design te bezitten.

In deze ‘making of’-video wordt u meegenomen achter de schermen van het productieproces van dit iconische montuur. Elk exemplaar wordt met ongekende precisie en ambachtelijk vakmanschap tot leven gebracht, waarbij de kleinste details met uiterste zorg worden vervaardigd.

 

 

MEER INFORMATIE

www.porsche-design.com