Ørgreen Optics | COPENHAGEN LIGHTNESS

Het woord ‘Lichtheid’ resoneert sterk met Kopenhagen, niet alleen vanwege de eenvoudige levensstijl, maar ook vanwege de unieke relatie van de stad met licht – van de lange zomerdagen tot de donkere wintermaanden. Deze verweven relatie doet denken aan de balans tussen functie en esthetiek, twee bepalende kenmerken van de stijlen van Ørgreen Optics die in de nieuwste campagne prachtig naar voren komen.

De campagne, opgenomen in de prachtige Ørgreen Studios, geeft de essentie weer van de unieke relatie van Kopenhagen met licht en de functionele levensstijl, terwijl de elegantie en eenvoud van zowel de esthetiek van Kopenhagen als de ontwerpen van Ørgreen worden getoond.

 

 

De nieuwste campagne van Ørgreen belicht hun high-end Titanium en Quantum High monturen, bekend om hun uitzonderlijke lichtheid en duurzaamheid. De collectie bevat ook prachtige zonnebrillen zoals URSA MAJOR 3D RING, elegante acetaatmonturen zoals ALL I WANT, en CALYPSO, het nieuwste model uit hun HAVN-collectie, allemaal ontworpen met een focus op prachtige kleuren.

 

 

MEER INFORMATIE

www.orgreenoptics.com