MOREL introduceert ‘peach fuzz elegance’ in nieuwe collectie

Het Pantone Color Institute heeft Peach Fuzz onthuld als de trendkleur voor 2024. Volgens Leatrice Eiseman, uitvoerend directeur van Pantone, belichaamt deze perzikkleur gevoelens van medeleven en gezelligheid met een harmonieuze, warme sensatie. Terwijl de modewereld zich richt op deze tinten, leidt MOREL met trots de weg met hun 2024 collectie.

 

ANNA 1: een ode aan vrouwelijkheid

De harmonie en zachtheid van ‘peach fuzz’ komen tot uiting in het nieuwe ANNA-concept. De perfecte synergie van kleuren, een eerbetoon aan vrouwelijkheid, laat levendige gouden tinten samensmelten met verkwikkende karmozijnrode tinten.

 

ANNA 2: volumes en nuances

In de tweede vorm van het ANNA-concept spreken volumes evenveel als kleurnuances. Brede veren onthullen verfijnde zijdepatronen en kleurrijke accenten voor een uitzonderlijke afwerking.

 

LISA: gedurfde collages

‘Peach fuzz’ vertegenwoordigt een intense verbinding die tot uiting komt in de gedurfde collages van het LISA-concept. De drie acetaatkleuren komen samen in een stralende harmonie en verkennen een breed scala aan warme tinten.

 

Ontdek de verfijnde elegantie en warmte van peach fuzz in MOREL’s 2024 collectie, een viering van kleur en creativiteit.

 

www.morel-france.com

Tags: