Monoqool QoolKids: De lichtste en stoerste ge-3D-printe kinderbrillen

Een jaar na de release van de Monoqool QoolKids-serie wordt er nog steeds vol trots naar deze collectie gekeken. De QoolKids-collectie, bestaande uit 10 stijlen in 4 kleuren, is specifiek ontworpen voor kinderen van 7 tot 13 jaar en combineert comfort, duurzaamheid en stijl.

 

Het ontwikkelingsproces van de QoolKids-collectie was een langdurig en zorgvuldig traject. Meer dan 130 verschillende vormen werden getest op een groep van 30 kinderen in samenwerking met Deense optometristen gespecialiseerd in kinderbrillen. Dit resulteerde in een perfect uitgebalanceerde collectie die tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van kinderen. De brillen, met een gewicht van slechts 5 gram, behoren tot de lichtste ter wereld en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen actief kinderspel. Siliconen neuskussentjes en antislip rubberen uiteinden houden de bril op zijn plaats, terwijl multi-aanpasbare neuspadarmen en uiteinden zorgen voor een langdurige en comfortabele pasvorm. Bovendien zijn de brillen ge-3D-print in Denemarken, met een focus op een minimale CO2-voetafdruk.

 

 

De QoolKids-collectie is niet alleen een technologische innovatie, maar ook een familieproject. De bedrijfshond Yumi is de mascotte van de collectie, en haar geanimeerde versie, getekend door de getalenteerde dochter van zaakvoerders Allan en Bettina, Philina, voegt een speelse touch toe aan het merk.

 

Maak kennis met Monoqool

Voortgekomen uit de creatieve geesten van Allan en Bettina Petersen, is Monoqool een Deens merk dat synoniem staat voor lichtgewicht en innovatie. Ze streven er altijd naar om producten te leveren die zowel functioneel als stijlvol zijn, met een minimale impact op het milieu.

 

www.vision-company.be