MEYE | Digitaal marketingbureau voor de nieuwe generatie opticiens

MEYE is een digitaal marketingbureau dat zich exclusief richt op de nieuwe generatie opticiens. Met jarenlange ervaring bedient MEYE momenteel meer dan honderd onafhankelijke opticiens in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het bureau heeft een stevige reputatie opgebouwd door het creëren van onderscheidende high-end content voor social media, het ontwikkelen van unieke digitale concepten en het aanbieden van toekomstgerichte vorming via speciale webinars.

 

MEYE onderscheidt zich door acht strategisch verbonden producten aan te bieden, die zijn afgestemd op de merken en partners van uw optiekwinkel. Maatwerk zorgt ervoor dat MEYE uw zaak op een sterke en onderscheidende manier positioneert. Het hoofddoel van MEYE is om zelfstandige optiekwinkels te helpen groeien en zich te onderscheiden, zodat ze kunnen meebewegen met de verschillende generaties consumenten.

 

Belangrijkste pijlers

Een van de belangrijkste pijlers van MEYE is het leveren van hoogwaardige content voor social media. In een tijdperk waarin online aanwezigheid van cruciaal belang is, zorgt MEYE ervoor dat uw optiekwinkel opvalt in de digitale wereld. Door middel van pakkende visuals, boeiende teksten en slimme strategieën zorgt MEYE ervoor dat uw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd aan uw doelgroep. Hierdoor kunt u een sterke band opbouwen met uw klanten en nieuwe klanten aantrekken.

 

Specialisatie

Daarnaast is MEYE gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke digitale concepten. Of het nu gaat om interactieve websites, innovatieve mobiele apps of boeiende online campagnes, MEYE zorgt ervoor dat uw optiekwinkel opvalt in de digitale ruimte. Door gebruik te maken van cutting-edge technologieën en creatieve ontwerpen, helpt MEYE uw bedrijf om zich te onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk achter te laten bij uw doelgroep. Bovendien biedt MEYE toekomstgerichte vorming via speciale webinars. Het digitale landschap evolueert voortdurend en het is essentieel voor opticiens om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. MEYE organiseert informatieve webinars waarin experts uit de branche hun kennis en inzichten delen. Door deel te nemen aan deze webinars kunnen opticiens hun vaardigheden aanscherpen en zichzelf blijven ontwikkelen, waardoor ze kunnen meegroeien met de veranderende behoeften van de consument.

 

MEYE staat klaar om zelfstandige optiekwinkels te ondersteunen en te begeleiden op hun weg naar succes. Met een scala aan hoogwaardige diensten en een diepgaande kennis van de optiekbranche, biedt MEYE de nodige tools en expertise om uw zaak sterk en anders

 

MEER INFORMATIE

www.meyemarketing.com