LOFT eyewear show in NYC verwacht meer bezoekers in 2023

LOFT NYC, de jaarlijkse onafhankelijke brillenbeurs in Noord-Amerika, bereidt zich voor op een grotere toeloop na de pandemie. Het evenement vindt dit jaar voor de tweede keer plaats van 16 t/m 19 maart 2023 in Hudson Mercantile, New York City.

De LOFT gallery werd een paar jaar geleden geïntroduceerd om veel nieuwe en interessante, onafhankelijke merken aan het altijd populaire evenement toe te voegen, waaronder ontwerpers die innovatieve en nieuwe materialen gebruiken zoals acryl, buffelhoorn, hout, vinyl en koolstofvezel. Het LOFT NYC evenement begint een dag eerder, op een donderdag, om kopers en medewerkers tegemoet te komen die in het weekend elders afspraken hebben. Het evenement wordt volledig verzorgd, inclusief ontbijt en drankjes gedurende de dag.

 

 

Oprichter Richard Mewha is zeer optimistisch over het evenement dit jaar:

“Als we terugkijken naar het begin van dit evenement in 2000 met slechts een paar onafhankelijke merken, is onze show uitgegroeid tot een bijzonder hoogtepunt op de internationale handelskalender. Terwijl wij het evenement lieten groeien, groeide ook de onafhankelijke ‘brillenbeweging’ en als zodanig hebben wij het voortouw genomen om de meest interessante brillenontwerpers en bedrijven van over de hele wereld te laten zien. Onze onafhankelijke retailers en boetiek eigenaren kijken er elk jaar naar uit om elkaar in onze ruimte te ontmoeten en bij te praten met hun vrienden en collega’s. We zijn zeer tevreden over de uitbreiding en de nieuwe mogelijkheden voor exposanten. Veel nieuwe kopers uit de hele branche ontdekken LOFT elk jaar voor het eerst, dus we willen ons evenement graag fris en spannend houden. We zijn ook erg blij te kunnen aankondigen dat onze zeer populaire en legendarische LOFT PARTY in 2023 weer plaatsvindt. Het is altijd een gedenkwaardige gelegenheid!”

 

LOFT NYC heeft in 2022 ook een gloednieuwe online boekingssite/app geïmplementeerd die beschikbaar is via de website van het evenement en waarmee kopers gemakkelijk hun afspraken bij veel verschillende verkopers rechtstreeks op hun smartphones of andere apparaten kunnen inplannen en beheren.

 

Marketing Director van LOFT Eyewear Shows, Louis Fullagar:

“Onze nieuwe boekingswebsite heeft het evenement veel gemakkelijker gemaakt voor onze bezoekers. Daarnaast melden onze verkopers veel meer betrokkenheid en geavanceerde boekingen. Ons evenement staat bekend om zijn uitstekende catering- en drankmogelijkheden, die ook nu weer een hoogtepunt zullen vormen. Onze toegewijde bezoekers krijgen opnieuw de unieke kans om hun favoriete brillenontwerpers te ontmoeten en kennis op te doen over de brillen die zij dagelijks in hun winkels verkopen.”

 

BRON: LOFT party 2019, LOFT archive.

LOFT NYC is tevens beroemd om zijn legendarische feesten en in 2023 zal dit veelbesproken evenement dan ook opnieuw plaatsvinden. Houd de details binnenkort in de gaten. Een volledige lijst met ontwerpers en afspraken is beschikbaar op de LOFT Eyewear Show website:

www.lofteyewearshow.com