JULBO SNOW 22/23: voor álle skiërs

Meer dan ooit richt JULBO zich tot ALLE skifanaten. Of ze nu freeriders, freestylers, liefhebbers van toerskiën, carving of amateur-skiërs zijn, het aanbod van JULBO wordt steeds beter om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van alle skiërs, met technische en technologische innovaties die volkomen nieuw zijn op de markt.

EEN GLOEDNIEUWE REACTIV 0-4 LENS
Voor het seizoen SNOW 22/23 verlegt JULBO de grenzen van de REACTIV technologie met het grootste fotochromatische bereik op de markt: van 0 tot 4. Deze exclusiviteit van het merk zal verkrijgbaar zijn op bijna het hele First Class-assortiment, een assortiment voor wie geen compromissen wil sluiten op het gebied van prestaties en ergonomie.

HELMEN
De helmen blijven uiteraard niet achter want de technologie is geïntegreerd in twee nieuwe producten van de Visor en All Mountain- assortimenten. De GLOBE EVO biedt een technologische innovatie met zijn nieuwe beweegbare Advanced Motion Visor vizierconcept dat de lens perfect op het gezicht positioneert, zelfs met gebruik van de optische bril. De helm HYPERION brengt een nieuwe, stylistisch frisse wind die een nieuw facet van het merk onthult. Toegewijde beoefenaars die verleid zijn door zijn rondingen kunnen genieten van beschermende MIPS-technologie die de schokken bij een ongeval beperkt.

SKIBRILLEN
Bij de skibrillen wordt het First Class-assortiment uitgebreid met de CYCLON, een skibril waarvan het design een perfecte combinatie van stijl en comfort is. Het Excel-assortiment verwelkomt de skibril PULSE, een all-terrain-bril, ontwikkeld om aan de wensen van zoveel mogelijk mensen te voldoen.

TWICE ME
Om skiërs nog beter te beschermen, ontwikkelde JULBO ook een capsulecollectie van producten met twICEme®-technologie. Het gaat om een technologie die direct in de helm en/of de skibril is geïntegreerd en waarmee alle medische en andere belangrijke informatie van de drager kan worden geüpload zodat ze onmiddellijk beschikbaar is voor de hulpdiensten bij een noodgeval.