Immagine98 onderscheidt zich door creativiteit en design | MIDO 2023

MIDO 2023 handhaaft zijn reputatie als de toonaangevende internationale brillenbeurs. Is er een betere plaats dan Milaan, hoofdstad van mode en design, om de brillencollecties van 2023 te lanceren? Immagine98 grijpt deze gelegenheid aan om de schijnwerpers te richten op zijn merken, die van elkaar verschillen maar toch een grote persoonlijkheid hebben, en de uitdrukking zijn van zijn stilistische handtekening. Vol met sensationele kleuren en gedurfde persoonlijkheid, de opvallende collecties brengen originaliteit en visie naar nieuwe hoogten. Winnende stijlen, met hun unieke charme, ongewone vormen en kleuren, variërend van klassiek tot trendy, sluiten aan bij verschillende trends.
..
..
X-Ide, creativiteit zonder grenzen
Het legendarische merk X-Ide is al lang synoniem met creatieve inspiratie, gedurfde stijlen die het begrip classicisme uitdagen, brillen die verbazen door elegantie. Hieronder vindt u enkele stijlen die de filosofie belichamen van dit explosieve merk waarvan de triomfen worden gemeten in de breedte van zijn ontwerpconcepten. Elk is een eerbetoon aan een kunstenaar. Uitschieter in het MIDO 2023 assortiment is Matisse, een oversized acetaatstijl waarvan de vierkante lijnen worden verzacht door vergulde metalen veren. Verkrijgbaar in vijf tinten: elegant zwart, verleidelijk kersenrood, geraffineerd blauw, prachtig groen en klassiek Havana.
..
..
..
Vermeer
Geometrisch en chromatisch ongewoon is Vermeer een eerbetoon aan de grootste vertegenwoordiger van de Nederlandse Gouden Eeuw. Aan de kunstenaar die de glans van de kleur, de verheffing van het licht en de transparantie van geschilderde schaduwen tot zijn sterke punten maakte. Dezelfde kenmerken zijn terug te vinden in dit optische montuur, perfect voor de excentrieke man of grillige vrouw. De gedurfde acetaat zeshoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van zwart/ schildpad tot groen schildpad, van zwart/blauw tot smaragdgroen/grijs.
..
MIC – Made in Cadore, natuurlijk geïnspireerd
Een merk dat een eerbetoon is aan de natuur en aan het land van herkomst – de Cadore en de Dolomieten – plaatsen met een rijke geschiedenis en schoonheid en met panorama’s op ansichtkaarten. De stijlen weerspiegelen een bijzondere bewerking van klassieke vormen, nieuw leven ingeblazen door de keuze van op de natuur geïnspireerde tinten. De voor MIDO 2023 ontworpen collectie draait om acetaatverhoudingen die de voorkeur geven aan gedurfde vormen en spelen met kleur. Zoals Larice, een royaal vierkant acetaat, doordrenkt van elegantie en inclusiviteit, het resultaat van ambachtelijk vakmanschap. Er zijn vier verschillende kleurstellingen: echt trendsettend dicht zwart, gelaagd lichtblauw/blauw acetaat, een super elegante schildpadversie en een warme honingkleur voor dragers die op zoek zijn naar de laatste trends.
Tramontana
Tramontana, een zonnestijl van hetzelfde merk, is een ode aan de koude noordenwind. Een zonnebril met een royale ronde vorm in perfecte divastijl. Deze monturen van gefacetteerd acetaat zijn gemaakt met vakmanschap dat typisch is voor de juwelierskunst die een nieuwe uitdrukking vindt in brillen. Het ontwerp zelf en het unieke vakmanschap zorgen voor een verleidelijke aantrekkingskracht en persoonlijkheid, nog versterkt door het krachtige kleurenpalet: zwart met een vleugje marmering, gestreept groen en schildpad acetaat.
..
..
Rye&Lye, oefening in experimenteren
Schoonheid in de details, het fascinerende creatieve proces, een speciale focus op de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen – dit zijn slechts enkele van de factoren die de collecties van Rye&Lye bijzonder maken – een luxelijn van de bovenste plank. De nieuwe stijlen van het merk vormen een uitbreiding van een van de vlaggenschipcollecties van Immagine98, ontworpen voor verfijnde dragers die zich aangetrokken voelen tot exclusieve accessoires die een gevoel van zuiverheid en luxe overbrengen door middel van exquise elegantie. Nefti is de Egyptische godin van de dood en de duisternis, beschermster van de geesten en model van absolute verfijning. Het oog van Horus, symbool van bescherming, voorspoed, koninklijke macht en goede gezondheid wordt weerspiegeld in de verfijnde kat-oog vorm. Kostbare vergulde inzetstukken accentueren de voorkant, verlengen en verlichten de blik. Verkrijgbaar in transparant jeneverbesgroen of zwart – elegante, verfijnde, eigentijdse tinten.
..
..
Hathor
Dezelfde maar iets smallere vorm verfraait de optische Hathor, een eerbetoon aan de godin van de hemel, vreugde, dans en liefde, beschermster van de farao’s en vooral van vrouwen en koninginnen. Niet verrassend dragen alle monturen van het merk de namen van Egyptische godheden.
..
..
I-Man, de opvallende eenvoud van minimalistisch design.
Een unieke stijl, formeel maar nooit afgezaagd – dat is de essentie van I-Man. De collectie optische monturen is exclusief ontworpen voor mannen en is gemaakt voor een dwarsdoorsnede van dragers met een passie voor klassieke (maar nooit voorspelbare) lijnen. Zoals Mattew, een optische navigator in acetaat, voor een pittige individuele look. De formaliteit van het ontwerp wordt getemperd door gedurfd acetaat dat zorgt voor een supertrendy stijl. Welke kleur moet u kiezen? Klassiek zwart, eeuwig elegant middernachtblauw of de gestreepte versie die een grijsgroen palet combineert.
www.immagine98.it