Hoogwaardige brillenglascoating van HOYA

HOYA introduceert Hi-Vision MEIRYO, de nieuwste sprong in brillenglascoatings. MEIRYO biedt een opvallende combinatie van eigenschappen die resulteren in buitengewone helderheid, langdurige bescherming van de glazen en een helder zicht. Bovendien minimaliseert de coating restreflectie, wat de esthetiek van de brillenglazen aanzienlijk verbetert.

 

 

Om de hoogste kwaliteit coatings te garanderen, heeft HOYA de ‘LongLife Index evaluatiemethode’ ontwikkeld. Deze methode ondergaat vijf rigoureuze tests om de prestaties van MEIRYO te vergelijken met die van vooraanstaande concurrenten. Belangrijke factoren zoals visuele helderheid, duurzaamheid, reinigbaarheid, krasbestendigheid en hechting zijn uitvoerig getest, en de resultaten spreken voor zich:

  1. Uitzonderlijke duurzaamheid: MEIRYO vertoont een indrukwekkende 2,5 keer betere krasbestendigheid dan de beste coatings van toonaangevende concurrenten.
  2. Superieure helderheid: Met een 56% lagere reflectie dan de beste coating van concurrenten, biedt MEIRYO ongeëvenaarde helderheid.
  3. Gemakkelijk schoon te houden: MEIRYO behoudt zijn reinigbaarheid meer dan 10 keer langer dan de beste coatings van grote concurrenten.

 

 

MEIRYO is beschikbaar voor HOYA’s multifocale, enkelvoudige en indoor brillenglazen. Tot januari 2024 geldt een introductieaanbieding met een gunstige inkoopprijs. Gedurende deze periode is de prijs van de MEIRYO coating gelijk aan de prijs van LONGLIFE UVCONTROL. MEIRYO voorraad komt begin 2024 beschikbaar. Profiteer van deze geavanceerde brillenglascoating en verbeter de kwaliteit van het zicht voor uw klanten!

 

MEER INFORMATIE

Ter ondersteuning zijn er verschillende materialen beschikbaar, inclusief een sampleset, die te bestellen zijn via: www.info.hoyavision.com/nl/meiryomateriaal

Tags: