Heeft u er nog oog voor in deze troebele tijden?

Ann De Muynck, zaakvoerder van Vision Company, nodigt u graag uit voor hun stand op BE OPTIC:

“Beste gemotiveerde collega-ondernemer,
Deze middag, tijdens de lunch zowaar, en uit een heel verrassende hoek, werd me deze vraag voor de voeten gegooid. ‘Of ik er nog oog voor had …?’ Ik geef eerlijk toe, ik viel een beetje uit de lucht. Uiteindelijk dient een lunch een ontspannende bezigheid te zijn, en liefst afgesloten te worden met een suikerrijk voedingsmiddel dat voorkomt in de voedseldriehoek, u weet wel, te vinden in het kleinste hoekje.
Deze keer verliep de lunch dus duidelijk enigszins anders. Ik verliet de tafel met een knagend gevoel. Ik werd uitgedaagd en deze keer niet eens door mezelf. Enfin, tijdens het eten gingen we dieper in op de boude vraagstelling van mijn gesprekspartner, die met een uitdagende glimlach zat te wachten op mijn reactie.
Ik voel al welke richting dit uit gaat.
Lang verhaal kort, natuurlijk heb ik er nog oog voor! Voor de veranderingen op de markt, de uitdagingen betreffende toelevering van grondstoffen, stijgende prijzen, wankele financiële markten, enz… Maar vooral en bovenal wil ik nooit aflatend oog hebben voor u, beste collega-ondernemer. Oog voor uw mening, uw visie op de toekomst, uw gevoel, uw ervaring en uw insteek.
Het is daarom dat ik u op 11 september, samen met mijn team, heel graag wil uitnodigen op onze stand E11 op BE OPTIC. Ont-moeten is onze insteek voor deze BE OPTIC. Niks ‘moet’. Met een hapje en een drankje in een relaxte sfeer, elkaar ontmoeten en kijken waar we elkaar vinden. U hoeft geen klant te zijn van Vision Company. U, uw feedback, uw visie als ondernemer en professional is voor mij van onschatbare waarde. De voedingspiramide werd dus de voedseldriehoek, de piramide op zijn kop. Het kan dus, dat heruitvinden, aanpassen, evolueren, groeien, en blijven verbeteren… altijd.
Ik kijk uit naar onze ont-moeting op 11 september. Het Vision Company-team brengt een persoonlijk geschenk voor u mee. Kom het zeker afhalen.
Tot dan.
Ann”.