Groene brillen van Lunor: een fris kleuraccent voor het gezicht

Bij de keuze van een bril gaat het niet alleen om de vorm, maar ook om de kleur – iets wat veel knowhow vereist, want gezicht en bril moeten een harmonieuze eenheid vormen die het karakter van de drager op een flatterende manier benadrukt. Lunor, de brillenfabrikant uit het Zwarte Woud, maakt gebruik van een divers kleurenpalet van subtiele nude- en bruintinten tot klassieke kleuren als goud en zilver en zelfs groene tinten. Groen geeft altijd een fris en harmonieus accent aan het gezicht en kan in elk jaargetijde worden gedragen. Waarom? Groen is een positieve kleur die symbool staat voor natuur, hoop en evenwicht. Tegelijkertijd heeft het een ontspannend effect op lichaam, geest en ziel. Lunor brengt deze positieve levenshouding over met verschillende monturen in sterke groene tinten, waaronder een mystieke Black Forest green, een elegante green gold of een moderne Havana green.

Tijdloos design in ‘Black Forest Green’: De A5 607 en A6 258
De Lunor-modellen in Black Forest Green zijn een eerbetoon aan de verbondenheid van de fabrikant met zijn thuisland. Ook willen ze de waarde van een duurzame en lokale productie benadrukken. De Lunor A5 607 is een karaktervol montuur vol elegantie en tijdloosheid dat een evenwichtige designtaal vertegenwoordigt. De A5 607 maakt indruk met zijn nobele en harmonieuze totaalbeeld in een rijke, matte Black Forest Green. Daarnaast biedt het extreem lichte en delicate acetaatmontuur een bijzonder hoog draagcomfort. Voor degenen die een zelfverzekerd statement willen maken, is de A6 258 in Black Forest Green met transparante optiek de juiste keuze. Zijn opvallende kleurstelling straalt niet alleen ernst maar ook soevereiniteit uit. De brede pootarmen geven het model een mannelijke uitstraling, wat nog eens extra benadrukt wordt door de opvallende designtaal.

Havana Green: Meegaan met de tijd
De A11-lijn van Lunor is jong, tijdloos en modern. Het montuur van de A11 452 met smalle pootjes en een elegant silhouet geeft de grote glazen een stijlvolle basis. Het acetaatmodel in transparant Havana Green met een asymmetrische verdeling van lichtere en donkerdere kleurvlakken legt een subtiel maar stijlvol accent op het gezicht. Alle modellen van de A11-lijn worden nauwkeurig en handmatig vervaardigd uit een hele acetaatplaat, een proces dat meer dan 200 stappen omvat.

Green Gold: de essentie van luxe
Deze schilderachtige kleurnaam wordt geassocieerd met overvloed, elegantie en harmonie. Brillenfabrikant Lunor maakt gebruik van de kracht van deze kleurencombinatie en past deze toe op het fijne titanium montuur van de M9 01. Het raffinement ligt in het feit dat het goud zo nauwkeurig is verfijnd met een delicate groene ondertoon dat het sterker of zwakker kan lijken, afhankelijk van de belichting en de kijkhoek. Hierdoor ontstaat een tegelijkertijd diepgaande en opwindende iriserende uitstraling. Het minimalistische ontwerp, dat ook precies het karakter van de bril weergeeft, wordt gekenmerkt door functionele details met comfortabele kussentjes van zuiver titanium. Het hoogwaardige montuur wordt door ervaren brillenmakers met de hand vervaardigd in een kleine prefectuur in Japan onder eerlijke werkomstandigheden.

Tags: