Gamine New York onthult nieuwe lente-zomercollectie

Vervaardigd uit hoogwaardig acetaat, herdefiniëren deze monturen de stijl met een stedelijke touch. De collectie biedt een palet van kleuren, variërend van levendige tinten tot transparante nuances, waardoor er opties zijn voor degenen die een gedurfd montuur zoeken en anderen die de voorkeur geven aan een meer subtiele uitstraling. De vier unieke vormen, zijn geïnspireerd op de underground scenes van vier avant-gardistische wijken over de hele wereld.

 

Deze collectie van Gamine is een ware verklaring van rebellie. De monturen verenigen de straten van Beverly Hills, de steegjes van Hackney, de hoekjes van Christiania en de underground plekken van Brera. Een wereldwijde beweging voor degenen die durven anders te zijn.

Beverly Hills

Deze cat-eye vorm uit de jaren 60 belichaamt de Hollywood-glamour met sixties vibes. Het is het montuur dat luid en duidelijk verkondigt: ‘Ik maak mijn eigen regels.’

 

Hackney

Met een gedurfde rechthoekige vorm, net zo gedurfd als de straten die het inspireerden, zijn deze monturen bedoeld voor degenen die conventies trotseren. Een statig rechthoekig montuur voor liefhebbers van streetstyle.

 

Christiania

Geïnspireerd door de rebelse geest van de wijk Christiania in Kopenhagen hebben deze monturen een vintage uitstraling en een futuristische allure. De gedurfde vierkante look verkondigt luid en duidelijk dat u de trends niet volgt, maar ze creëert.

 

Brera

Door de Milanese vierkante vorm te combineren met een subtiele cat-eye touch belichamen deze monturen de essentie van de underground stijl.

 

In de brillenwereld is Gamine in 2015 opgekomen, opgericht in New York door drie vrienden uit diverse achtergronden – kunst, mode en marketing. In 2016 trok Gamine de aandacht van Lady Gaga, waardoor het merk wereldwijd op de kaart werd gezet. Lady Gaga presenteerde de St Martin-bril van Gamine in haar Netflix-documentaire en droeg trots haar Harajuku-bril op straat in Los Angeles.

In het hart van het verhaal van Gamine staat Sergei Zubkouski, een designliefhebber met diepe wortels in de kunstwereld. Als buitenstaander in de brillenwereld nam Sergei’s traject een onconventionele wending, gedreven door passie en creatieve opwinding die hem uiteindelijk leidden tot het herdefiniëren van de essentie van brillenontwerp. Met meer dan een decennium ervaring in de kunstscene van New York hebben Sergei’s grafische cultuur en scherpe oog nieuwe dimensies geopend in het ontwerp. Geïnspireerd door architectuur heeft hij brillen voorgesteld die verder gaan dan hun conventionele vorm. Het resultaat? Een collectie die geometrische precisie en minimalistische esthetiek combineert. Terwijl de identiteit van Gamine evolueert, blijft architectuur de belangrijkste inspiratiebron voor Sergei. Elk stuk in de collectie is ontworpen als een designobject, en roept degenen op die op zoek zijn naar originaliteit.

 

www.gamine.nyc