Lente-zomer collectie FERRAGAMO

In de FERRAGAMO lente-zomer 2024 collectie combineert creative director Maximilian Davis de eigenschappen van het merk met zijn kenmerkende visie. De lichtheid van de constructie wordt benadrukt door een palet van klassieke kleuren en natuurlijke tinten, vaak versterkt door gradient-effecten en subtiele transparanties. Premium acetaat ondergaat handmatige afwerkingen die de traditie van vakmanschap en de intrinsieke kwaliteit van iedere Ferragamo-creatie eren. Het FERRAGAMO-logo verschijnt op versieringen en veren als het sleutelembleem van een essentiële maar uiterst verfijnde visie op hedendaagse luxe. De vormen halen inspiratie uit de tassen van Ferragamo, verrijkt met herkenbare accenten die dienen als zowel decoratieve als functionele elementen. Metalen rivetten, gecombineerd met ingenieus vervaardigde 5-scharnieren, roepen de stijl op van de asymmetrische tassen van Ferragamo, versierd met een kenmerkende geribbelde gesp.

 

SF2006S

Deze moderne, rechthoekige monturen zijn vervaardigd uit hoogwaardig acetaat en hebben een prachtige handgemaakte afwerking. Naast tijdloze klassieke tinten introduceert dit montuur voor het eerst een boeiend scala aan gradient kleuren. Deze prachtige tinten onthullen een aangepaste metalen draadkern op de veren van de transparante varianten, waardoor een extra vleugje verfijning aan de uitstraling wordt toegevoegd.

 

SF2993

Dit veelzijdige vrouwelijke montuur heeft een moderne rechthoekige vorm, vervaardigd uit hoogwaardig acetaat en verfraaid met een prachtige handgemaakte afwerking die een uniek effect aan de voorkant geeft. Naast tijdloze klassieke tinten introduceert de Ferragamo Eyewear-collectie nieuwe gestreepte en transparante varianten die een aangepaste metalen draadkern op de veren onthullen.

 

SF2997

Dit mannelijke montuur heeft een moderne rechthoekige vorm, vervaardigd uit hoogwaardig acetaat en verrijkt met een prachtige handgemaakte afwerking die een uniek effect aan de voorkant geeft. Naast tijdloze klassieke tinten omvat dit model een boeiend scala aan kleuren. Deze prachtige tinten onthullen een aangepaste metalen draadkern op de veren van de transparante varianten, waardoor een extra vleugje verfijning ontstaat.

 

MEER INFORMATIE

www.marchon.com/brands/salvatore-ferragamo

 

Editorial Credit: FERRAGAMO (styles SF2006S; SF2997; SF2993); available at www.ferragamo.com

Image Credits - Product: Courtesy of FERRAGAMO