Deze week op de mat: Eyeline Magazine

Het is weer zover: maandag is de nieuwste editie van Eyeline Magazine op de mat gevallen! Met veel plezier heeft ons team dit nummer voor u gemaakt.

Voelt u ze al, die kriebels? Het voorjaar hangt eindelijk in de lucht! De eerste tekenen daarvan voelden we op MIDO, waar de sfeer en de vele collecties veel inspiratie én zin in een nieuw seizoen gaven. In dit magazine een uitgebreide reportage van de drukbezochte beurs. En om nóg meer in de lentestemming te komen, lichten we voor u de trend Eye Candy uit. Wij durven te voorspellen dat dit een grote trend wordt!

Raf Mastbooms van Belgoptic had speciaal voor dit magazine gesprekken met twee optiekondernemers die zwaar getroffen werden door de over stromingen in juli 2021. Hun veerkracht en doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend. Wie de foto’s ziet, kan zich direct de impact van die natuurramp van destijds voorstellen.

Team Eyeline was weer veelvuldig op pad voor interviews met opticiens, leveranciers en designers. Ook waren we aanwezig bij de avond die Flanders Opticians had georganiseerd om eens goed in te gaan op het nieuwe Koninklijk Besluit en wat dat voor u als opticien/optometrist concreet betekent. Een boeiende en heel leerzame bijeenkomst. Kortom, er is heel veel te zien en te lezen in deze editie. Wij wensen u een fijne lente en veel leesplezier!