Click and Match: de clip-on collectie van Lunor

Vanaf de eerste warme zonnige dagen kunnen veel mensen niet meer zonder een bepaald accessoire: zonnebrillen. In plaats van kortstondige trends zet de brillenfabrikant Black-Forest in op verfijning en stilistisch zelfverzekerd design: de Lunor clip-on van hoogwaardig roestvrij staal. In een handomdraai wordt een correctiemontuur een zonnebril die de tijdgeest overleeft en de snelle mode trotseert. De filigraan clip-on modellen worden uitvoerig met de hand gemaakt in Duitsland. Zo ontstaat met liefde voor detail een perfecte aanvulling op een Lunor montuur en een verbinding voor de eeuwigheid.

 

Filigraan, elegant en perfect gevormd – de Lunor clip-on is de ideale metgezel voor zonnige dagen. Het gereduceerde ontwerp van de clip-on overtuigt niet alleen door zijn precieze uitwerking, maar ook door zijn esthetiek en functionaliteit. Het montuur van de clip-on van roestvrij staal past zich elegant aan het Lunor correctiemontuur aan en kan op ongecompliceerde wijze met één klik worden bevestigd. Het is zelfs niet nodig om de bril te verwijderen. Dankzij 100% UV-bescherming (UV 400) en antiverblinding van categorie drie zijn de ogen ook perfect beschermd tegen zonlicht.

Al sinds de oprichting van Lunor, meer dan 30 jaar geleden, spelen duurzaamheid en traditioneel brillenvakmanschap een bijzondere rol. Daarom worden de clip-ons met de hand gemaakt in Duitsland – eerlijk en grondstofbesparend. Dit maakt elk montuur uniek. De clip-on is verkrijgbaar voor acht verschillende modellen van de acetaatlijnen A5 en A6, elk in de kleuren Antique Gold met bruin getinte glazen, of Antique Silver met groen getinte glazen.

 

www.lunor.com

Tags: