Altijd ‘PARISIAN CHIC’ met een prachtige ELLE bril

ELLE staat voor een ongedwongen Parijse stijl voor moderne vrouwen. Het is mode die eigentijds en elegant is, altijd verrijkt met een individueel tintje: een vintage sjaal, een opvallende clutch of een prachtige bril. Het is stijlvolle flair voor open-minded, spontane vrouwen wie onafhankelijkheid en empowerment al decennia lang verdedigen.

De nieuwste hoogwaardige ELLE brillen zijn perfect voor een persoonlijke touch. Zowel opvallende als minimalistische monturen zijn verkrijgbaar in ronde, cat- eye of rechthoekige vormen. Kleuren worden overgebracht in monotone en gradiënt effecten. Warm Havana, rood en bordeaux zijn de belangrijkste kleuren, terwijl frisse tinten blauw, paars en luxe metalen koele alternatieven bieden. Details in het ontwerp benadrukken ELLE’s mode-DNA en maken deze monturen uniek: Franse plooien met geometrische en gebogen vormen zijn verwerkt in de hoekstukken, voorstukken en in de veren van de monturen.

 

EL13521

Deze moderne ELLE-bril is zeer elegant. Het licht ronde model, gemaakt van TR90, valt op in klassiek Havana, donkerrood of pasteltinten blauw of oudroze. Een golvend metalen plooidetail loopt van het voorstuk over naar de veren, waardoor de bril een discrete luxueuze uitstraling krijgt.

EL13523

Val op met deze afgeronde ELLE-bril. Het montuur is gemaakt van TR90 en verkrijgbaar in prachtige kleur verlopen: blauwe, paarse, grijze of Havana- tinten gaan over in transparante tinten. Een sierlijke metalen Franse plooi op de veren maakt deze eigentijdse look compleet.

 

EL13524

Deze nieuwe ELLE-bril is verleidelijk, hip en een goede keuze voor dit najaar. De monturen, gemaakt van licht TR90, hebben een beetje een cat-eye vorm en zijn gekleurd in rijk blauw of tortoise, krachtig rood of pastelgrijs, met bijpassende oortips. Een luxe metallic plooien detail in combinatie met dunne veren zorgen voor een chique lijnenspel.

 

EL13525

EL13525 Deze zacht rechthoekige ELLE-bril is een eersteklas accessoire en een verfijnde keuze. De vrouwelijke elegantie wordt benadrukt door de matgouden, roségouden, zwarte of rode randen. De TR90-veren zorgen voor een levendig contrast in opvallend beige, Havana, zwart of donkerrood. Modieuze Franse plooitjes geven de sierlijke, handgeschilderde details van de veren extra jeu.

 

EL13526

Een lichte en luchtige look met deze tijdloze ELLE bril. De metalen nylor randen, in rosé of klassiek goud, zijn licht geometrisch waardoor ze een hedendaagse flair krijgen. De vrouwelijke veren, geïnspireerd op de Franse plooien, zijn met de hand beschilderd in warm bordeaux, bruin of klassiek zwart.

 

Over ELLE

Met 45 edities en 21 miljoen lezers wereldwijd, staat het ELLE tijdschrift op nummer 1 als het gaat om mode, beauty en lifestyle. ELLE heeft wereldwijde erkenning verkregen, en is daarmee het synoniem geworden van “alles” wat met de vrouw te maken heeft, met dank aan het logo, bestaande uit vier letters, dat de Franse vertaling voor “zij” weergeeft. Sinds 1945, en voor altijd, is het de missie van ELLE om vrouwen te begeleiden om een betere wereld te creëren met haar kernwaarden: JOIE DE VIVRE (optimisme en positiviteit), VRIJHEID en VRIJGEVIGHEID. ELLE focust op het produceren van producten die toegankelijk zijn voor iedereen en die elke individu op laat vallen in de menigte. De stijl van ELLE is een mix van moeiteloze elegantie en speelse verfijning met gewaagde combinaties, die een verschil zullen maken. Het vormgeven van een silhouette om het die « Franse touch » te geven, dat kleine beetje extra dat het zo aan Parijs laat denken.

Het merk ELLE is het bezit van Hachette Filipacchi Presse (een Lagardère Nieuws bedrijf) in Frankrijk. L.A.E. is verantwoordelijk voor het non-media uitbreiding wereldwijd van het merk ELLE binnen de Lagardère Groep. Ontdek meer over de ELLE wereld op www.elleboutique.com

Website: www.elleboutique.com, Facebook: @ElleBoutiqueWorld, Instagram: @ElleBoutique

 

Over CHARMANT Group

Al meer dan 65 jaar staat de CHARMANT Group wereldwijd bekend binnen de optiekwereld als pionier op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën. Door te streven naar perfectie en de hoogste kwaliteit is dit Japanse bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten en leveranciers in de sterk concurrerende wereldwijde optiekmarkt. CHARMANT heeft zich ten doel gesteld om onvoorwaardelijk te voldoen aan de wensen en eisen van haar klanten, waardoor zij altijd kunnen rekenen op de hoogste kwaliteit en een uitstekende service. Deze betrokkenheid en passie zie je terug in zowel de huismerken als de licentiemerken van de CHARMANT Group. Dankzij de expertise op het gebied van hoogwaardige productie van brilmonturen en het wereldwijde distributienetwerk in meer dan 100 landen, is de CHARMANT Group een alom gerespecteerde en betrouwbare zakenpartner.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Lisette Veldhuis (CHARMANT Europe)

Tel. +31 (0)348 416646

Lisette.veldhuis@charmant.eu

 

Foto credits op deze pagina: ELLE, CHARMANT