Nieuwe zonnebrillen van Silhouette | Oversized en ultradun

Met een oversizede vorm en ultradunne titanium veren stralen de nieuwe randloze zonnebrillen van Silhouette een gevoel van vrijheid en lichtheid uit.

 

De nieuwe randloze zonnebrillen Calella, Cadaqués, Begur en Bogatell uit de SUN Collection van Silhouette werden vernoemd naar enkele stranden en resorts in en rond Barcelona. Voor zijn nieuwe randloze zonnebrillen liet de wereldleider in luxebrillen zonder randen zich inspireren door schijnbaar eindeloze stranden. Plekken waar je zover het oog reikt alleen maar de zonnestralen over de glinsterende golven ziet dansen. Ook de randloze zonnebrillen van het merk wekken dat gevoel van pure vrijheid en lichtheid op. Met hun oversized glazen in typische seventiesstijl weten ze perfect die tijdloze en zorgeloze uitstraling van de strandcultuur te vatten. De oversized ontwerpen verrijken elke outfit met een bijzonder gevoel van pure verfijning en beschermen tegelijkertijd de ogen. Ronde of vierkante glazen, een wayfarervorm met een modieuze twist of zelfs een coole, mannelijke pilotenzonnebril: alles kan.

.
.

Eigentijds en trendy design

De combinatie van grote glazen met eenvoudige titanium veren en sobere lijnen is bijzonder boeiend. Samen creëren ze een eigentijds en trendy design. “Minimalistisch, ultradun titanium meets opvallende, oversized glazen. Subtiele details zoals verfijnde uitsparingen of een coole, dubbele neusbrug geven het geheel buitengewoon veel stijl”, zegt Design Director Roland Keplinger. Dankzij de hightech titanium veren voelen deze zonnebrillen vederlicht en erg comfortabel aan. De collectie bestaat uit twee damesmodellen, één herenmodel en één uniseks bril. De veren zijn bovendien aan te passen door de uiteinden in te korten en in elk model kunnen glazen op sterkte worden geplaatst. Het is heel simpel: als fullserviceleverancier levert Silhouette dankzij Silhouette Vision Sensation® ook op maat gemaakte glazen op sterkte, die worden geproduceerd in het eigen Lens Lab in Linz. Door het onderhoudsvrije scharnier zijn de brillen tot slot gemakkelijk te hanteren.

 

Ultralicht comfort en exclusieve flair

Alle nieuwe zonnebrillen van het merk zijn verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren. Voor 2023 ontwikkelde Silhouette vier opwindende hoofdkleuren: Trust met warme, aardse tinten, Lightness met een lichte, verfrissende lavendeltint, Independence in bruisend, sterk petroleumgroen, en tot slot Courage met een gedurfde, contrastrijke combinatie van blauw en rood. Naar welke vorm of kleur je voorkeur ook uitgaat, elke randloze zonnebril voelt vederlicht en erg comfortabel aan en straalt subtiele, exclusieve allure uit. De perfecte manier om het leven altijd van de zonnige kant te bekijken!

De innovatieve Light Management Technology® biedt daarenboven een ongeziene bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Speciaal ontwikkelde Silhouette glazen met maximale lichtdoorlaatbaarheid creëren een aangenaam verhelderend effect, garanderen een schitterende kleurwaarneming met hoog contrast en bieden een optimale bescherming tegen lichtweerkaatsing. Dankzij de Light Management Technology® laten de glazen ook beter gele tinten door, die kleurversterkend werken en een positief effect hebben op ieders humeur.

.

www.silhouette.com