Twee nieuwe MultiPacks met aantrekkelijk introductieaanbod

Goede verzorging van contactlenzen draagt bij aan een goede hygiëne van de ogen en daarmee aan optimaal draag- en kijkcomfort. Daarom legt u bij het aanpassen van nieuwe lenzen en tijdens de regelmatige controles veel nadruk op het juiste gebruik van contactlensvloeistoffen voor de contactlensverzorging. Dat voorkomt drop-outs en verhoogt de klanttevredenheid. Het is dan ook belangrijk dat uw klanten niet ‘misgrijpen’ en altijd over voldoende voorraad van de juiste contactlensvloeistof beschikken. MultiPacks zijn daarvoor de ideale oplossing.

Bausch + Lomb introduceert daarom twee nieuwe MultiPacks in een voordeelverpakking van 3x 360ml: de ReNu® Advanced Multi-Purpose Solution met drievoudig desinfectiesysteem en het extra desinfecterende 1-stap conserveermiddelvrije peroxidesysteem EasySept®. Ter introductie geldt bij afname van 24 of 48 packs een speciale prijs voor deze MultiPacks. Daarnaast kunt u gebruik blijven maken van het vertrouwde Biotrue® MultiPack. Ook hier is tijdelijk een aanzienlijke korting op van toepassing tot eind februari. Dit is tevens het ideale moment om uw huidige ReNu® gebruikers te upgraden naar de ReNu® Advanced. Voor mensen die ‘meer dan schoon’ willen de betrouwbare Multi-Purpose solution. Met een drievoudig desinfectiesysteem biedt ReNu® Advanced de best mogelijke desinfectie én de hele dag optimaal draag- en kijkcomfort.

 

Bestel snel

Deze introductieactie loopt tot en met 28 februari 2023. Neem contact op met uw Territory Manager of met afdeling Customer Services: +32 (0)3 2808220, visioncarebe@bausch.com