Vision’s Insight #3 ‘Marketing minds, your path to visibility’

Na het succes van de eerste twee Vision’s Insights kondigt Vision Company met veel enthousiasme hun derde Vision’s Insight, ‘Marketing Minds, Your Path to Visibility’, aan. Deze opleiding vindt plaats op 3 juni in het ‘House of Meetings’ op het adres Mijlstraat 124, 2570 in Duffel.

.

De opleiding staat zoals de naam al zegt in het teken van marketing en social media, met een keynote en workshop door Rani Vanbeneden van Pitch Perfect. Tijdens de opleiding komen verschillende marketingaspecten aan bod, zoals de do’s & don’ts, content marketing, e-mail marketing, influencer marketing, SEO, SEA, social media marketing en meer. Dit laatste puntje wordt tijdens het tweede deel van de opleiding in de praktijk omgezet wanneer u zelf aan de slag gaat met het maken van een Instagram reel. Hiervoor heeft u een smartphone en een Instagram-account nodig. Naast een schat aan informatie kunt u genieten van een heerlijke lunch en de gelegenheid om te netwerken met collega’s uit heel Nederlandstalig België. Want daar draait het om bij Vision’s Insights: leren, verbinden en genieten. Vision Company kijkt ernaar uit velen van jullie te mogen ontvangen op deze dag vol inzichten.

.

Deelname aan de opleiding

Iedereen is welkom, ongeacht de relatie met Vision Company. U hoeft dus zeker geen klant te zijn bij Vision Company. Deelname kost €299,- voor de eerste persoon en €215,- per extra deelnemer. Schrijf uzelf in vóór maandag 27 mei via info@vision-company.be. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

.

Certificaat van deelname – accreditatie koninklijk besluit

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname. Hou het certificaat zeker goed bij, samen met de PowerPoint, uw notities en de planning van de dag. Dit certificaat kan van pas komen voor toekomstige ‘verworven rechten’ of accreditatie.

.

Wat is Vision’s Insights?

Vision’s Insights is een opleidingstraject met vier educatieve momenten per jaar. De opleidingen kunnen los van elkaar gevolgd worden. U kunt dus deelnemen aan de opleidingen waarin u geïnteresseerd bent. De opleidingen zijn toegankelijk voor u, uw medewerker(s), uw partner of kinderen die nu of in de toekomst verbonden zijn aan uw zaak. Ook studenten optiek zijn meer dan welkom bij Vision’s Insights.

.

Meer informatie en inschrijvingen: www.vision-company.be/uploads/pages/Marketing-Minds-web.pdf

.

www.vision-company.be