Vision’s Afterwork overtreft verwachtingen

De tweede Vision’s Afterwork van Vision Company die plaatsvond bij Plein Publiek te Antwerpen, heeft alweer hun verwachtingen ver overtroffen. Aangezien Vision Company het liefst iedereen graag erbij had willen hebben tijdens de Vision’s Afterwork Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant, geven we u in dit artikel een kleine inkijk van deze topavond. Op die manier bent u er toch een beetje bijgeweest.

 

Het Vision Company team heeft er enorm van genoten om tijdens Vision’s Afterwork zoveel enthousiaste ondernemers te kunnen samenbrengen met een glaasje en een overheerlijk walking dinner. Gastspreker Mario Haneca van Mindtransformers, heeft de gasten, net zoals tijdens de afterwork in West- en Oost-Vlaanderen, op een interactieve manier doen nadenken over een cruciaal thema voor elk van ons namelijk: ‘mental wellbeing’.  Specifiek over de kloof tussen ons weten en doen en wat we moeten doen om deze, soms toch zeer moeilijke, kloof te overbruggen. De avond is spetterend afgesloten met de loting van 3 magnum flessen champagne.

 

 

Vision’s Insights

De Vision’s Afterwork met gastspreker Mario Haneca was voor Vision Company het lanceringsmoment van Vision Company’s nieuwe paradepaardje: Vision’s Insights. Dit opleidingstraject wordt u volledig op maat aangeboden en zal diverse onderwerpen beslaan zoals sales en financieel advies maar ook onderwerpen omtrent zelfontwikkeling en groei. Aangezien Vision Company met dit opleidingstraject heel graag wil inspelen op uw persoonlijke noden en interesses, stuurde Vision Company u onlangs een korte poll en vragenlijst. Alvast bedankt voor uw input.

 

Vision’s Insights op de agenda

In februari zal de eerste Vision’s Insights doorgaan omtrent 1 van de thema’s die door u heel hard naar voren werd geschoven: de verkoop in uw winkel. De uitnodigingen voor deze opleiding en het traject, zullen snel volgen. Hou dus zeker uw mailbox goed in het oog om op de hoogte te blijven.

 

 

MEER INFORMATIE

Het team van Vision Company kijkt uit naar de verdere samenwerking en hoopt u te zien op de eerste Vision’s Insights.

 

www.vision-company.be