Vanaf 30 november op de mat: Eyeline Magazine

Het is bijna zover: vanaf 30 november vallen de nieuwste edities van Eyeline Magazine op de mat! Met heel veel plezier heeft ons team ook deze laatste magazines van 2023 voor u gemaakt, om u ook in de drukte van de eindejaarsperiode te informeren én te inspireren. Want dat is waar we het voor doen!

In deze edities blikken we onder andere terug op Silmo en kijken we vooruit naar Mido. Ook is er ruimte voor de EyeCare Groep, die steeds meer terrein wint in Vlaanderen. Verder spraken we met Luca Strigiotti, het nieuwe Head of Wholesale EssilorLuxottica Belgium, gingen we langs bij Optiek Porteman, en spraken we met Eline De Munck over haar hippe brillenmerk Odette Lunettes.

In dit nummer ook volop aandacht voor glas, met onder andere ZEISS MyoCare en de nieuwe LayR-technologie van Rodenstock. Ook namen we het jaar door met CooperVision en waren er bij Visser Contactlenzen en Bausch + Lomb verschillende jubilea te vieren.

Kortom: het is haast weer te veel om op te noemen. Veel slimmer dus om het blad meteen door te bladeren zodra het bij u op de mat gevallen is. Houdt u uw brievenbus op 30 november in de gaten? Later volgt overigens, zoals u van ons gewend bent, ook nog het online magazine Eye@line met nóg meer nieuws uit onze branche!