Stralend het voorjaar in met de SUN-collecties van Silhouette

Met de warme zomerdagen in aantocht is het tijd om na te denken over nieuwe essentials die zowel comfortabel als stijlvol zijn. Silhouette Eyewear, hét Oostenrijkse brillenmerk dat al sinds 1964 brillen produceert die zowel klassiek als innovatief zijn, komt met twee nieuwe zonnebrillencollecties die hier perfect bij passen: de ‘Titan Minimal Art SUN’-collectie en de ‘Infinity SUN’-collectie.

 

 

De Infinity SUN-collectie

De Infinity SUN-collectie haalt haar grootste inspiratie uit vier zonnige badplaatsen aan de Franse Rivièra. Deze uniseks zonnebrillenlijn bestaat uit vier verschillende monturen, elk met een unieke uitstraling. Zo kunt u kiezen voor de Cap d’Ail, een stoer maar toch verleidelijk cateyemodel, de pilotenbril Antibes, de klassieke Menton of de opvallende Mougins met een dubbele brug tussen de perfect ronde glazen, wat zorgt voor een extra touch op warme en zonnige dagen.

 

V.l.n.r. ANTIBES, CAP D’AIL, MENTON en MOUGINS

 

Daarnaast zijn de monturen van Silhouette het summum van pure Oostenrijkse innovatie en gemaakt van het gepatenteerde materiaal SPX+. Dit maakt ze buitengewoon licht en comfortabel, maar toch oersterk. Silhouette is een full-service onestopshop en kan elk montuur afwerken met brilglazen op sterkte. Hiervoor maakt het merk gebruik van 100% zelfontwikkelde technologie.

TITAN MINIMAL ART SUN-COLLECTIE

 

De Titan Minimal Art SUN-collectie

Voor de Titan Minimal Art-collectie zijn de lichtste brillen op de markt ontworpen. Dankzij een gewicht van amper 2 gram is deze schroefloze zonnebril bijna gewichtloos. Dit maakt de brillen perfect voor astronauten, maar ook voor consumenten. Als eerbetoon aan 25 jaar randloze brillen en oogbescherming tegen ultraviolette stralen, heeft Silhouette vijf nieuwe zonnebrillen uitgebracht die opnieuw grote ontwikkelingen laten zien op technologisch vlak. De monturen, genaamd Nash, Neil, Adara, Caleum en Glenn, hebben hyperflexibele veren, wat zorgt voor maximaal comfort en een lange levensduur.

TITAN MINIMAL ART SUN-COLLECTIE

MEER INFORMATIE
www.silhouette.com