Silhouette presenteert highlights tijdens World Space Week 2022

Silhouette is ‘empowered by lightness’. Daarom organiseerden Marketing Coördinator Sam Dekkers en zijn BeNeLux-collega’s een ruimte-event voor haar partners om de World Space Week 2022 in Antwerpen op oktober jongsteleden mooi af te sluiten. Waar anders immers dan in de ruimte kan je je lichter voelen?

Frank Cornelis, Director European Markets, licht toe: “Lichtheid, technologie en innovatie zijn de belangrijkste elementen van de Silhouette Group en dit wilden we laten beleven. De kracht van innovatie stopt immers niet bij Silhouette. Ook evil eye sportbrillen blijven zich razendsnel ontwikkelen en hier lanceren we de allereerste skibril ‘Made in Austria’. Wanneer je Silhouette en evil eye kunt versterken met in-huis verglazing en service, komt de filosofie van 100% Silhouette volledig tot zijn recht”.

Het event & de aftermovie
In de intrigerende omgeving van ‘Space – The Human Quest’ in Antwerpen Expo, presenteerde Silhouette Benelux op 10 oktober jongstleden haar noviteiten en highlights. Deze interactieve tentoonstelling over de ruimte vormde een perfecte ambiance voor Silhouette: zo is de iconische TMA al 72 maal in de ruimte geweest!

Welke omgeving is passender om te laten zien wat Silhouette in haar ‘Mars’ heeft, dan een interactieve expositie over ruimtevaart?

‘Space – The Human Quest’ is een intrigerende tentoonstelling over de geschiedenis, het heden en de mogelijke toekomst van de ruimtevaart. Hoe ruikt de maan? Hoe voelt een echt stukje Mars? Het is hier allemaal te ontdekken. Interessant én leuk, voor jong en oud.

Opticiens bewonderden naast de nieuwste collecties van Silhouette en Evil Eye ook de volledig afgehuurde Space Expo. Ze werden getrakteerd op hapjes en drankjes, konden een foto van zichzelf maken in een photobooth in ruimtethema en ontvingen een goodiebag met allerlei verrassingen, waaronder een zakje astronautenvoeding… Alles was voorzien om de aanwezige partners een memorabele reis door het heelal te bezorgen. En deze reis sloot naadloos aan op de boegbeelden van Silhouette Benelux.

Wat maakt de Titan Minimal Art de perfecte reisgezel voor de astronauten in de ruimte? Hoe ruikt de maan? Hoe voelt een echt stukje Mars? Je kon het allemaal ontdekken tijdens SILHOUETTE IN SPACE!