Silhouette Eyewear Benelux wint twee Belgoptic Awards

Silhouette Eyewear Benelux heeft twee felbegeerde Belgoptic Awards 2023 gewonnen voor ‘Best Marketing Support’ én voor ‘Best Customer Service’. Deze prestigieuze erkenningen zijn een eerbetoon aan hun innovatieve en effectieve marketinginitiatieven én van hun voortdurende inzet om klanten te verwennen met een ongeëvenaarde ervaring en uitmuntende service. Silhouettes inzet om klanten te ondersteunen, zowel op marketing-gebied als op het gebied van customer-service, vormen een inspiratie voor de optiek-industrie. 

 

De Belgoptic Award voor ‘Best Marketing Support’ wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken in hun vermogen om opvallende en strategische marketingcampagnes te creëren, waardoor hun merk opvalt en klanten worden geïnspireerd. De Belgoptic Award voor ‘Best Customer Service’ wordt toegekend aan bedrijven die uitblinken in het leveren van kwaliteitsvolle en gepersonaliseerde diensten, waarbij de tevredenheid en het welzijn van de klant altijd voorop staan.

 

 

Namens team Eyeline: gefeliciteerd aan het volledige team van Silhouette Eyewear Benelux: Sam Dekkers, Barbara Verdonckt, Katia Fourgny en Kristel Heyndrickx met deze welverdiende erkenningen!

 

MEER INFORMATIE

www.silhouette.com