Seiko Optical Benelux is verhuisd

Sinds 9 oktober zit de commerciële afdeling van Seiko Optical Benelux op een nieuwe locatie: Noorderplaats 9 te Antwerpen. Samen met de klantendienst en de afdelingen sales en marketing zijn eveneens de diensten human resources, connectivity services, IT en finance verhuisd naar de nieuwe kantoren.

De kantoren van de Seiko en de Hoya Vision Care Belux groep zijn nu gecentraliseerd in een modern kantoorgebouw gelegen in de hippe buurt ‘het Eilandje’ te Antwerpen. De nieuwe kantoren zijn gevestigd in de ‘London Tower’, vlak naast de fietssnelweg. Dit is op wandelafstand van de jachthaven en het Museum aan de Stroom. Door een efficiëntere benutting van beschikbare ruimte en optimale energieprestaties dragen de verschillende merken van de groep hiermee bij aan een duurzame ontwikkeling. Tegelijkertijd wil de groep hiermee een moderne en dynamische werkplek creëren voor zijn werknemers.

Het warehouse en de logistieke afdeling blijven gevestigd op het bestaande adres in Kapellen. Tot nader bericht blijft ook de maatschappelijke zetel gevestigd in de Lieven Gevaertstraat 15 te Kapellen.

De adreswijziging heeft geen invloed op de levering van bestellingen en de bestaande telefoonnummers en overige contactgegevens blijven ongewijzigd.