‘Parisian chic’ met de nieuwe ELLE monturen

Geïnspireerd door de ongedwongen chic van de Parijse vrouw en haar leven in de fascinerende Franse hoofdstad, viert ELLE de moderne vrouwelijkheid. Als stijlliefhebber speelt de ELLE-vrouw met klassieke, trendy en vintage elementen terwijl ze trouw blijft aan zichzelf met persoonlijke mode-uitingen. Maar dit geliefde label gaat verder dan mode en verbindt vrouwen. ELLE zet vrouwen over de hele wereld al tientallen jaren in hun kracht en is hun constante bondgenoot bij het opkomen voor hun rechten en het nastreven van hun passies.

De nieuwe ELLE brillen zijn een modieuze fusie van Parijse elegantie en opwindende designinvloeden. Horizontale en verticale Franse plooien en geometrische vormen komen terug in opvallende veerdetails. Symmetrische vormen zijn te vinden in verleidelijke afgeronde retro-looks, opvallende vierkante en cat-eye montuurvormen en customised designelementen.

De belangrijkste kleuren in deze nieuwe collectie zijn aqua blauw en groen, rijk bosgroen en bruin, en prachtig kersenrood en roze. Deze aantrekkelijke brillen zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook goed aan. Hoogwaardige combinaties van acetaat, metaal en een mix van deze materialen, zorgen voor een onderscheidende look en uitstraling en garanderen een licht draagcomfort.

 

EL13533

Deze iconische bril van ELLE is gemaakt van lichtgewicht acetaat en is zowel gedurfd als zeer vrouwelijk. Het zachte, cat-eye voorstuk heeft prachtige kleurpatronen in de bruine, groene, grijze en rode modellen. Een uniek hoogtepunt van dit montuur zit op de veren: een gebogen, geplooide metalen rand met contrasterende kleuraccenten.

 

EL13535

Met deze elegante ELLE bril val je zeker op. Het licht, vierkante voorstuk is gemaakt van lichtgewicht TR90 en gekleurd in gedurfde tinten. De lichtmetalen veren hebben een decoratief driehoekig detail dat opgaat in de voorkant. Deze rijke look is verkrijgbaar in groen met gouden veren, roze met zilveren veren of, voor extra exclusiviteit, bruin met gouden veren en handgeschilderde bruine accenten.

 

EL13536

Zie er bij elke gelegenheid goed uit met deze prachtige nieuwe ELLE bril. Gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix van TR90 en metaal, trekt deze bril alle blikken naar zich toe met zijn opvallende vierkante voorkant en elegante metalen veren. De kleuren zijn overtuigend: delicaat grijs met gouden veren, mooi rosé met zilveren veren en warm Havana met gouden veren.

EL13537

Trendy en vintage liefhebbers zullen dol zijn op deze elegante nieuwe ELLE bril. Het afgeronde retro voorstuk is gemaakt van hoogwaardig metaal. De slanke veren zijn afgewerkt met een gebogen metalen detail. Verkrijgbaar in blauw, bruin en wit, onderscheidt deze modieuze bril zich door subtiele kleuraccenten op de voorkant en de veren.

EL13538

Bent u op zoek naar een tijdloze bril die een statement maakt? Dit metalen montuur van ELLE combineert elegante eenvoud en moderne trend in een modieus vierkant voorstuk. De veren worden geaccentueerd door horizontale geplooide details. Gekleurde accenten op de voorkant en de veren en nieuwe tinten groen, rood en roze onderstrepen deze sierlijke look.

EL13540

Ga voor de X-factor met deze opvallende ELLE bril. Dit lichtgewicht acetaatmontuur met een slanke pasvorm heeft een afgeronde voorkant en is verkrijgbaar in verleidelijke Havana-tinten blauw, grijs en meerkleurig, evenals zwart. De hoogwaardige look is afgewerkt met een geplooid metalen detail op de veren.

 

Facebook: @ElleBoutiqueWorld / Instagram: @ElleBoutique

 

www.elleboutique.com

Tags: ,