Parijse stijl ontmoet art deco chic in nieuwe ELLE-brillen

Voel je zelfverzekerd en stijlvol met een prachtige bril van ELLE. Deze verfijnde brillenlijn staat voor de sfeer en stijl van het geliefde modetijdschrift en haar thuisstad Parijs. ELLE stimuleert vrouwen om onafhankelijk te zijn en hun individualiteit te uiten. En als het om mode gaat, is ELLEs recept om het te mixen: een hedendaagse knipoogmet een klassieke vibe hier, wat vintage elementen en een designeraccent of twee daar. Voeg alles samen en maak het af met je eigen authentieke uitstraling.

Stijlvol voor de dag komen in het herfst-/winterseizoen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De nieuwste ELLE brillencollectie biedt een montuur voor elke gelegenheid. Het is een opvallende verzamelingvan hoogwaardige, zeer comfortabele acetaat, TR90 en metalen looks. Of kies je liever voor een mix van materialen? De keuze is aan jou! Rijke bruintinten ontmoeten levendige rode rozetinten en koele paarse blauwtinten. Art deco-geïnspireerde vormen maken van elk model een echt origineel montuur.

EL13544 Dit vrouwelijke ELLE-montuur is een moderne klassieker. Het lichtrechthoekige acetaatmodel is verkrijgbaar in trendy gedessineerde tinten paars, blauw en roze en tortoise. Een flexscharnier zorgt voor comfort, terwijl een geometrisch art deco detail een unieke twist toevoegt.

EL13545 Voeg een chique touchtoe aan jouw outfit met deze trendy ELLE-bril. Het TR90-montuur heeft een rondevoorkant in klassiek tortoise en in groen, zwart en rood. Een getrapt art deco detail in metaal omsluit de voorkant en zijkanten van het montuur en voegt een exclusieve noot toe aan deze eenvoudige stijl.

EL13546 Zet dit ELLE-montuur van acetaat op voor een snelle stijlupgrade. De vierkante voorkant is uitgevoerd in roze of grijs met een patroon en bruin met verloop. Uniek is de neus met een diepe inkepingen een geometrische metalen detail op de voorkant. Een flexscharnier verhoogt de flexibiliteit van dit aantrekkelijke en zeer comfortabele montuur.

EL14547 Houd het licht en elegant metdit metallic ELLE-montuur. De afgeronde randen hebben een klassiek rood, zwart of bruin accent dat prachtig contrasteert met de gouden montuurtint. De platte randen en de getrapte metalen veren zijn exclusieve details die deze brilstijl onderscheiden van de massa.

EL13548 Dit edgy ELLE-montuur heeft een unisex uitstraling en beschikt over verschillende design highlights. De gedurfde vierkante voorkant is gemaakt van TR90. De metalen veren zijn daarentegen dun en voorzien van een art deco-geïnspireerde getrapte metalen detail. Deze must-have bril is verkrijgbaar in de nieuwe herfsttinten roze, paars en tortoise.

Tags: