OptiMinds ‘The Unraveling of Lens Creation’

Houd maandagochtend 22 april vrij in uw agenda, want dan komen we samen in Plan-S, Marktstraat 62, 1750 Lennik, voor de tweede Vision’s Insights, OptiMinds ‘The Unraveling of Lens Creation’. OptiMinds is een opleiding gericht op het versterken van technische kennis over optische glazen. Onder leiding van Tom Pfleging, een ervaren optiekexpert met meer dan 40 jaar wereldwijde ervaring, biedt OptiMinds inzicht in lenscreatie, van productie tot de nieuwste ontwikkelingen. De opleiding, georganiseerd door Vision Company, is neutraal en niet exclusief gebonden aan het glasaanbod. Het doel van deze opleiding is zelfstandige opticiens op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen lenscreatie om zo het verschil te maken met de ketens.

 

Hoe ziet uw voormiddag eruit?

De dag begint om 08:30 met een warm ontvangst en netwerkmoment, gevolgd door een boeiende lezing door Tom Pfleging om 09:00. Na een lunch en netwerkmoment eindigt de OptiMinds-opleiding om 13:00.

 

Waarom deelnemen?

Verfris uw technische kennis, ontdek de voordelen van specifieke glazen, ontvang inzichten van topexpert Tom Pfleging, blijf op de hoogte van brillenglazentrends, verbeter uw reputatie als brillenexpert en blijf uzelf ontwikkelen.

 

Deelname aan de opleiding

Iedereen is welkom, ongeacht de relatie met Vision Company. De opleiding vermijdt rollenspellen en wordt in het Engels gegeven. Deelname aan de opleiding kost 195 euro voor de eerste persoon. Voor elke extra deelnemer geldt een speciaal tarief van 175 euro per persoon. Voor studenten geldt een inschrijvingskost van 150 euro. Schrijf uzelf en uw team in uiterlijk tot donderdag 11 april via info@vision-company.be. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

 

Certificaat van deelname – accreditatie koninklijk besluit

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname. Hou het certificaat zeker goed bij, samen met de PowerPoint, uw notities en de planning van de dag. Dit certificaat kan van pas komen voor toekomstige ‘verworven rechten’ of accreditatie.

 

Vision’s Insights

Omdat Vision Company meer is dan enkel een leverancier en zij samen met u uitdagingen willen aangaan, is Vision’s Insights in het leven geroepen. Met Vision’s Insights wordt er ingespeeld op de noden van de zelfstandige opticien die vaak voor uitdagende situaties komt te staan.

 

Wat is Vision’s Insights?

Vision’s Insights is een opleidingstraject met 4 opleidingsmomenten per jaar. De opleidingen kunnen los van elkaar gevolgd worden. U kunt dus deelnemen aan de opleidingen waar u zich door aangesproken voelt.

 

www.vision-company.be