‘Postcards from Rio’ van LINDA FARROW

LINDA FARROW kondigt haar nieuwe collectie ‘Postcards from Rio’ aan. De collectie is geïnspireerd door de levendige en bruisende stad Rio de Janeiro. De stad heeft een unieke en bijzondere levenswijze die positieve energie en goede vibes bevordert, dit sluit perfect aan bij de uitdagende en gedurfde geest van LINDA FARROW.

De stad is een smeltkroes van stranden, bergen, de sambasfeer en lokale gemeenschappen die harmonieus samenwerken, en dit komt tot uiting in de gedurfde silhouetten en gelaagde monturen die prominent aanwezig zijn in de collectie. De speelse en felgekleurde monturen zijn geïnspireerd op het gedempte rijke kleurenpalet van het verzadigde zonlandschap.
Opvallende zonnebrilmodellen zijn onder andere de Cassia, die een verlengde binnenrand van acetaat met een gedetailleerde titaanrand heeft, afgewerkt met dubbele kleurplating. Andere belangrijke modellen zijn de Enzo, een pilotenstijl met uitsparingen tussen de bovenste balk en de neusbrug, en de Francisco, een pilotenmodel met dubbel gelaagd titaan.

 

 

In de optische collectie is het opvallende Falcon-model voorzien van een gelaagd titaanmontuur met een zijbescherming, terwijl het model Neusa – geproduceerd met een aflopende titaanrand – persdetails heeft in dubbele kleurplating en een persing aan de binnenrand van het oog. Model Edson biedt een gedurfd acetaat montuur met afschuining aan de binnenrand van het oog en

prachtige titaanblokdetaillering zichtbaar bij het scharnier. Met een vergelijkbare dramatische finesse wordt het model Danilo, met zijn hoekige vierkante oogvorm, gekenmerkt door een zeer fijn gesneden acetaatrand met een delicaat metalen raamwerk dat eronder zichtbaar is.

 


Over LINDA FARROW

Oorspronkelijk een modeontwerpster, richtte Linda Farrow in 1970 haar gelijknamige merk op en was ze een van de eerste ontwerpers die zonnebrillen als echte modeaccessoires behandelden. Vandaag de dag, meer dan 50 jaar later, heeft Linda Farrow zich gevestigd als een wereldwijd modemerk dat onwrikbare kwaliteit voorop stelt in haar ontwerpen. Met regelmatige verschijningen van beroemdheden zoals Gigi en Bella Hadid, Rihanna, Beyoncé, Kendall Jenner, Hailey Bieber en Lady Gaga, en voortdurende samenwerkingen met ’s werelds meest geprezen ontwerpers, toont de voortgang van Linda Farrow geen tekenen van afname.

 

 

MEER INFORMATIE

www.lindafarrow.com

Instagram: @lindafarrow