Ofar blikt terug op succesvol 2023

2023, het jaar waarin Ofar zijn 85-jarig bestaan viert en enkele opmerkelijke hoogtepunten beleefde. In dit artikel blikken we samen met Ofar terug op deze momenten.

 

 

De 100.000ste internetbestelling werd bereikt, en dit feestelijke moment werd gevierd met de klant die deze bestelling plaatste, samen met de 85 klanten die daarop volgden.

Ofar verstevigde zijn positie in de markt door toe te treden als leverancier bij Centrop, en de aansluiting bij de Optitrade retailgroep staat gepland voor 2024.

 

 

Het bedrijf was aanwezig op vakbeurzen in steden zoals München, Berlijn, Utrecht (zelfs tweemaal), Dortmund en Brussel. Voor 2024 is de deelname aan nationale en internationale beurzen opnieuw gepland. Hoewel de voorjaarseditie van De Bold is komen te vervallen, heeft Ofar voor klanten in januari enkele spectaculaire ‘beursaanbiedingen’ klaarliggen voor de ZipZap clip-ons en de FitOfar overzetzonnebrillen. Houd dus goed uw mail in de gaten!

 

 

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de collecties van Art&Jack en Jackie L voor 2024. Een klein voorproefje van de stralende zonnebrilmodellen kunnen we u alvast bieden met deze foto van het Art&Jack model ZO-0263.

 

 

MEER INFORMATIE

Ofar B.V.

Tel. +31 (0)320-247104

www.ofar.nl

Tags: