Oakley introduceert BiSphaera™ en Sphaera™

De nieuwste releases van Oakley, BiSphaera™ en Sphaera™, zijn op maat gemaakte brillen die voldoen aan de behoeften van atleten, waarbij de beste elementen samenkomen uit de sportlijn van Oakley. De monturen geven een bijna gewichtloos gevoel tijdens het dragen.

 

BiSphaera™

De prestatiezonnebril BiSphaera™, met dubbel glas, is ontworpen voor de sporter die op zoek is naar een veelzijdig montuur dat alle voordelen biedt die nodig zijn voor sport en het leven. BiSphaera™ kan ook op sterkte worden gemaakt. Het is geen shield, maar het zijn 2 glazen. Het montuur is gemaakt van lichtgewicht O Matter™ en heeft neuspads en earsocks van Unobtanium®, voor een comfortabele pasvorm met slipvaste grip. Verkrijgbaar met Prizm™-brillenglastechnologie en Oakley Authentic Prescription-glasopties om iedere sportprestatie te verbeteren.

 

Sphaera™

Sphaera™ biedt essentiële kenmerken voor topprestaties in een elegant montuur, waaronder het grootste gezichtsveld van Oakley tot nu toe. De bril beschikt ook over Prizm™ Lens Technology om elk detail te zien, een lichtgewicht O-Matter™ montuur, een frontale ventilatieopening voor verbeterde luchtcirculatie en veilige Unobtainium® neuspads en in het frame gegoten oorsocks, voor een slipvaste grip, zelfs als iemand zweet. Deze brillen zijn geschikt voor iedere sport.

 

Oakley Sphaera™ en BiSphaera™ zijn nu verkrijgbaar in geselecteerde Oakley-winkels, bij partners wereldwijd en online via:

www.oakley.com