Nieuwste monturen ProDesign Denmark

ProDesign is trots te kunnen zeggen dat ze brillen creëren die zijn ontworpen om bij iedereen te passen, en nu breiden ze het assortiment uit. Met deze lancering introduceert ProDesign nieuwe concepten die allemaal voldoen aan de beloften van elegante en subtiele details, of nieuwe manieren verkennen om brillen van de hoogste kwaliteit te ontwerpen.

LINED – elegantie gegraveerd in metaal

LINED is een nieuw concept dat de elegantie en subtiele details van krachtig vrouwelijk brillenontwerp vastlegt. Zoals de naam suggereert, wordt LINED gedefinieerd door een gegraveerde kleurlijn die naadloos vloeit vanaf het begin van de poot, om de eindstukken heen, om de ogen te omcirkelen.

 

PROFLEX – flexibele beweging ontmoet technische precisie

Afkomstig van titanium pootontwerpen erft PROFLEX een flexzone die in één flexibele stroom in de poot is gefreesd. De technische en geëngineerde uitstraling van het montuur wordt benadrukt door belangrijke ontwerpkeuzes, zoals een geanodiseerde aluminium voorkant en de scharnierbevestiging die ook dient als de randvergrendeling.

 

 

FORCE – een testament van de Essential collectie van Prodesign

Gesmeed uit titanium valt elk montuur op – met zijn gevormde voorkant en gebeeldhouwde rondingen. De gedetailleerde reliëfs aan het eindstuk bieden een kleurtoon detail dat overeenkomt met de kleuren op de pootjes.

 

TOPO – volledig nieuw concept geïnspireerd op de lagen in topografie

Dit montuur legt lagen acetaat over elkaar en combineert bijpassende kleuren in elegante combinaties. Het frezen aan het eindstuk onthult subtiel de onderliggende kleurlagen – een idee dat ook te zien is op de pootjes, waarbij het karakteristieke detail van opzij zichtbaar wordt.

 

MEER INFORMATIE

www.designeyeweargroup.com