Nieuwe zonnebrillen van Maui Jim | Geïnspireerd door de natuur

Maui Jim heeft nieuwe zonnebrillen geïntroduceerd die geïnspireerd zijn door de natuur: ALIKA, ALULU, LIQUID SUNSHINE, PAILOLO en PEHU. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: Zwart, Wit Tokyo Tortoise en Donker Tortoise.

 

Zonnebril ALIKA

ALIKA wordt gekenmerkt door sierlijke details en belooft comfort op maat te combineren met doordachte distinctie in een verleidelijk silhouet. De titanium veren zijn verankerd aan de voorkant met scharnieren in barokstijl die doen denken aan een vuurtoren. De keramische neuskussentjes zorgen daarbij voor onverwachte structurele onthulling.

..

Zonnebril ALULU

ALULU combineert op dramatische wijze modern en retro, met een suggestief cat eye-silhouet. In een evenwichtig ontwerp worden de overdreven naar boven gerichte hoeken gecompenseerd door een vlakke montuurbodem. Dit montuur wordt aangevuld met glazen lenzen, die uw dagelijks leven voorzien van heldere, levendige beelden. Gedurfd en iconisch dat zijn de kenmerken van montuur ALULU.

 

 

Zonnebril LIQUID SUNSHINE

LIQUID SUNSHINE, een verwijzing naar de regen in Hawaï, vat perfect de magie samen van verdwijnende wolken als de zon door een bewolkte hemel schijnt. De combinatie van Nylon en MauiPure® maakt dit montuur extreem licht, met een dagelijkse draagbaarheid. Met hoge vlinderglazen en een benadrukte wenkbrauwlijn, brengt deze stijl ruime dekking en een flair van mode aan een klassieke constructie. Liquid Sunshine nodigt je uit om de zon op te snuiven met visceraal optimisme, verblindingsvrij en in levendige kleuren met premium gepatenteerde PolarizedPlus2® technologie.

Zonnebril PAILOLO

Het kanaal tussen Maui en Molokai, PAILOLO, staat bekend om zijn ruige zeeomstandigheden en is alleen aantrekkelijk voor de meest ervaren waterratten. Dit model wekt een soortgelijk gevoel van vertrouwen en uithoudingsvermogen op, doormiddel van zijn typisch lichtgewicht en rechthoekige frame. Met een subtiele omslag en gepatenteerde PolarizedPlus2® lenzen biedt PAILOLO ongeëvenaarde bescherming in levendige kleuren voor een actieve levensstijl.

Zonnebril PEHU

PEHU oftewel: opzwellen in het Hawaiiaans, versterkt je uitzicht met premium gepatenteerde PolarizedPlus2® technologie. Een functionele combinatie van Nylon en MauiPure® lenzen, deze stijl is uitzonderlijk licht en heeft een tijdloze aantrekkingskracht met een mat kleurenpalet. Kenmerkend vierkant, PEHU biedt herkenbare stijl in een praktische constructie, perfect voor dagelijkse avonturen.

 

www.mauijim.com/BE

Tags: