Nieuwe M16-collectie van Lunor

Lunor produceert monturen voor stijlbewuste mensen die vakmanschap en hoogwaardige materialen waarderen. In de nieuwe M16-collectie komen heldere lijnen en strakke ontwerpen samen met ovale ronde vormen. Het fijne roestvrijstalen montuur zit ultralicht op de neus; beweegbare neussteuntjes van huidvriendelijk titanium en pootjes bedekt met zacht acetaat maken het draagcomfort compleet. Deze nieuwkomers staan voor moderne elegantie en subtiele verfijning om de persoonlijkheid van de drager op elk moment te benadrukken.

 

 

Onder de vele brilontwerpen is de panto-vorm waarschijnlijk de meest populaire. Geen wonder, want het flatteert veel gezichtsvormen en als uniseks vorm is het veelzijdig en kan het op veel manieren worden gecombineerd. Ook de kleurselectie is veelzijdig: de M16-collectie schittert met hoogwaardige kleurschakeringen in trendy matte afwerking. Om ervoor te zorgen dat het plezier van deze brillen vele jaren duurt, wordt elk montuur voorbereid in een uitgebreid proces voor handmatige coating. Deze speciale voorbewerking draagt bij aan de uitzonderlijke duurzaamheid van de meerlaagse parelmoercoating, het zachte gevoel van het oppervlak ondanks het matteren, en een ingetogen glans. De M16 is verkrijgbaar in de speciaal gemengde kleurschakeringen voor Lunor: satijngoud, satijnzwarte bes, satijnblauw en satijnzwart, voor een individuele look die zowel tijdloos als eigentijds is.

 

 

De fijne roestvrijstalen monturen zijn ontworpen in het ontwerpatelier in Bad Liebenzell. De M16-lijn wordt vervaardigd door ervaren brillenmakers in de eigen fabriek van Lunor, LUMAG, nabij Pforzheim. Kleine met de hand gemaakte meesterwerken ‘made in Germany’ ontstaan daar met nauwgezette toewijding, dat betekent niet alleen lokale productie maar ook korte transportroutes, aanzienlijk verminderde CO2-uitstoot, en de beste, duurzame productkwaliteit.

 

MEER INFORMATIE

www.lunor.com

Tags: