Nieuwe lente/zomer monturen van SKAGA

De eyewear-collectie van Skaga voor lente/zomer 2024 is geïnspireerd op de Scandinavische natuur. De meest suggestieve symbolen van de kustlijn van Gotland zijn de monolieten van kalksteen, de ‘Raukar’, gecreëerd door wind- en zee-erosie, wat de inspiratie vormt voor het iconische motief in de kerndraad van de brilpoten, met een gelaserd geometrisch patroon. De KALCIT en KVARTS monturen richten zich op design en functionaliteit, gebruikmakend van hoogwaardig en duurzaam materiaal voor een milieuvriendelijke en perfecte uitvoering. Skaga introduceert daarnaast de nieuwste milieuvriendelijke optische stijl: CIRKULATION. Dit montuur is vervaardigd uit een innovatief materiaal, gemaakt van 91 procent gerecycled roestvrij staal dat verzameld is uit consumentengebruik.

 

SK2898 KALCIT

Dit rechthoekige, gedurfde montuur is vervaardigd uit duurzaam en verantwoord acetaat en heeft een op Raukar geïnspireerd patroon op de kerndraad van de brilpoten, evenals het iconische ‘S’-logo. Het wordt aangeboden in vijf tinten afgeleid van natuurlijke kleuren en landschappen, waaronder transparante en gestreepte opties. Verkrijgbaar in Dark Grey/Textured Grey, Textured Black, Textured Brown, Dusty Green en Dusty Blue.

 

SK2899 KVARTS

Deze retro-ronde uniseks bril op sterkte, uitgevoerd met verantwoord acetaat, heeft een gelaserd geometrisch patroon op de brilpoten, geïnspireerd op Raukar en gecombineerd met het Skaga-logo en een sleutelgatbrug. Het wordt gepresenteerd in een coole Textured Blue, maar is ook verkrijgbaar in drie verschillende aardetinten – Textured Black, Textured Brown en Textured Red.

 

SK2167 CIRKULATION

Goed ontworpen, lichtgewicht en ultradun. Dit op vintage geïnspireerde montuur is een klassiek model dat op eigentijdse wijze opnieuw geïnterpreteerd is. Het montuur is vervaardigd van 91 procent gerecycled roestvrij staal en heeft verantwoorde acetaat brilpootjes. Aangeboden in Metallic Grey en Metallic Blue, is het montuur ook verkrijgbaar in Matte Silver en Metallic Brown.

 

MEER INFORMATIE

www.marchon.com/brands/skaga

www.instagram.com/skagaeyewear  |  www.facebook.com/SkagaEyewear

 

DISTRIBUTIE: Deze brillen op sterkte worden wereldwijd verkocht in geselecteerde speciaalzaken en bij kwaliteitsopticiens.

REDACTIONELE BIJDRAGE: Skaga SK2898 KALCIT, SK2899 KVARTS en SK2167 CIRKULATION

BIJDRAGE AFBEELDINGEN: met dank aan Skaga

Tags: ,