Nieuwe collectie LIU JO

De collectie lente/zomer 2024 is een nieuwe, moderne uitdrukking van de verfijnde zelfverzekerdheid, de glamour, vrolijkheid en elegante vrouwelijkheid waar LIU JO zo bekend om staat. De monturen van de reclamecampagne van dit seizoen horen bij de nieuwe Golden Flair-collectie; ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig acetaat en hebben strakke, stijlvolle vormen en unieke metalen details met het iconische LIU JO-logo.

 

LJ792S

Het nieuwe, betoverende cat-eye-front van deze zonnebril in hoogwaardig acetaat is gecombineerd met brede poten verrijkt met het LIU JO-logo en een geslagen metalen inleg in afgestemde kleuren die de schakering van het montuur aanvullen. Dit model hoort bij de Golden Flair-collectie en is in het wit te zien in de reclamecampagne van lente/zomer 2024, maar is ook verkrijgbaar in Black, Dark Tortoise en Blue Tortoise.

 

LJ2798

Dit rechthoekige model op sterkte hoort bij de nieuwe Golden Flair-collectie. Het tijdloze montuur in hoogwaardig acetaat is gemoderniseerd met een geslagen metalen inleg op de brilpoten. Het LIU JO-logo is eveneens op de brilpoten bevestigd en zorgt voor merkidentiteit. Hoewel het model in Black is te zien in de reclamecampagne van lente/zomer 2024 is hij ook beschikbaar in de prachtige varianten Marble Light Brown, Marble Blue, Marble Violet en Marble Red.

 

De nieuwe zonnebrillen en brillen op sterkte zijn verkrijgbaar in alle LIU JO-winkels en via geselecteerde retailers, evenals online op www.liujo.com

 

www.marchon.com


REDACTIONELE BIJDRAGE: Liu Jo Eyewear; modellen LJ792S, LJ2798.
AFBEELDINGEN: Met dank aan Liu Jo Eyewear

Tags: ,